2012-05-16 09:32:08
Φωτογραφία για ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ Ο ΙΒΚΟΒΙΤΣ
«Κλειδί» για την εξέλιξη της σειράς των τελικών των πλέι οφ κόντρα στον ΠΑΟ θεωρούν στον Ολυμπιακό την πρώτη αναμέτρηση στο ΣΕΦ.

Τόσο ο Ντούσαν Ίβκοβιτς όσο και ο άμεσος συνεργάτης του στον ερυθρόλευκο πάγκο, Βαγγέλης Αγγέλου, πιστεύουν πως εάν η ομάδα τους καταφέρει να κατακτήσει τη νίκη στον πρώτο αγώνα με τον "αιώνιο", θα αποκτήσει μεγάλο ψυχολογικό αβαντάζ έναντι της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και, ταυτόχρονα, θα μεταφέρει την πίεση στον αντίπαλο. Παράλληλα, σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος οι ερυθρόλευκοι θα έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν ανώδυνα τη φυσιολογική κούραση που έφερε στους παίκτες η υπερπροσπάθεια που έγινε στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης.

Ήδη από χθες (15/05), όταν και πάτησαν ξανά το παρκέ του ΣΕΦ οι ερυθρόλευκοι, στην έναρξη της προετοιμασίας για τον αγώνα της Πέμπτης (17/05), πέφτει τεράστια βαρύτητα στον τομέα της αποκατάστασης των παικτών. Ο γυμναστής της ΚΑΕ, Ανδρέας Γκατζούλης, ο οποίος είναι ο κύριος υπεύθυνος στα θέματα της φυσικής κατάστασης και αποκατάστασης, έχει πιάσει δουλειά προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο «φρέσκια» στον πρώτο τελικό.

Όσον αφορά τον τομέα της προετοιμασίας, το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Ντούσαν Ίβκοβιτς είναι εκείνο του Έισι Λο, ο οποίος ταλαιπωρείται από διάστρεμμα, υποβάλλεται σε εντατική θεραπεία, αλλά η συμμετοχή του στον πρώτο τελικό απέναντι στον ΠΑΟ, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, παραμένει εξαιρετικά αμφίβολη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Ήμασταν άτυχοι»
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Ήμασταν άτυχοι»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ