2012-05-16 09:24:05
Φωτογραφία για Μετεκλογικές δονήσεις στο ΣΚΑΙ – Τι συμβαίνει με Κοσιώνη και Ευαγγελάτο;
Κυριακή 6 Μαΐου, οι εθνικές εκλογές διεξάγονται σε φυσιολογικούς ρυθμούς. Τα τηλεοπτικά κανάλια σε εγρήγορση για την μεγάλη «μάχη» των 6 όπου όλα τα μεγάλα ονόματα των σταθμών επιστρατεύονται.Ο ΣΚΑΙ επενδύει στο δίδυμο των: Σία Κοσιώνη και Νίκου Ευαγγελάτου Αν και δεν έχουν ξανά συνεργαστεί ποτέ στο παρελθόν, ο σταθμός του Φαλήρου δίνει το τιμόνι της δύσκολης τηλεοπτικής μάχης  στο συγκεκριμένο τηλεοπτικό δίδυμο.

Η εκπομπή ξεκινάει και ήταν φανερό από την πρώτη στιγμή ότι υπήρχε ένας αποσυντονισμός, τόσο στο στούντιο, όσο και στο κοντρόλ. Ο ένας παρουσιαστής έκοβε τον άλλον, σαν να γινόταν μια άτυπη κόντρα μεταξύ τους. Ήταν ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα χωρίς συνοχή και αυτό φαίνεται ότι κόστισε στη τηλεθέαση.

Τα αποτελέσματα της εκπομπής από πλευράς τηλεθέασης δεν ήταν αυτά που περίμεναν οι ιθύνοντες του ΣΚΑΙ καθώς κινήθηκαν σε ρηχά νερά.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του entertv οι υπεύθυνοι του καναλιού δεν έμειναν ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα και άρχισαν οι συνεχείς διαβουλεύσεις για το τι θα γίνει εφόσον προκύψουν επαναληπτικές εκλογές στα μέσα Ιουνίου.


Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι είναι σχεδόν βέβαιο ότι η επόμενη εκλογική εκπομπή του ΣΚΑΙ θα έχει ένα βασικό παρουσιαστή και αναζητάτε το μοντέλο παρουσίασης του. Με το όνομα που φέρεται να είναι το μεγάλο φαβορί είναι αυτό της Σίας Κοσιώνη. Άγνωστο παραμένει μέχρι αυτή τη στιγμή ο ρόλος που θα έχει ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Στο παρασκήνιο: Την ημέρα των εκλογών, άνθρωπος που κατέχει υψηλή θέση στο κανάλι έπαιρνε συνεχώς τηλέφωνο στο control  και ζήταγε να μην διακόπτει ο ένας τον άλλον και όπως χαρακτηριστικά έλεγε «χρόνος υπάρχει για όλους».

Το κανάλι του Φαλήρου θα πρέπει να συνυπολογίσει στην οποιαδήποτε απόφαση του ότι η πείρα και ο βήχας δεν κρύβονται Πηγή: entertv.gr / Θάνος Κολοβός
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ