2012-05-16 08:57:02
Φωτογραφία για Η χαριστική βολή
Και τώρα εσείς και μεις. Έρχεται το τέλος σας. Θα σας τσακίσουμε ΣΥΡΙΖΑ. Όλες αυτές τις μέρες μετά το πρώτο χαστούκι που σας ρίξαμε...δε βάλατε μυαλό και ήρθε η ώρα για το επόμενο που θα αστράψει γρήγορα στα μούτρα σας.

Ακόμα προκλητικοί, ακόμα παριστάνετε τους ξερόλες και τους ψευτοσωτήρες και βαλθήκατε να μειώσετε τον Τσίπρα. Σιγά τους παληκαρισμούς. Δεν προλαβαίνουν ν’ αρθρώσουν μια λέξη και αμέσως αρχίζετε εν χορώ ένα μπαράζ διαστρέβλωσης. Και που σας βλέπουμε μπροστά μας, μας φέρνετε αναγούλα. Φτάνει πια σας μάθαμε.

Πολλοί που σας ψήφισαν αμέσως σας σιχάθηκαν, όσοι δεν ψήφισαν στις εκλογές και όσοι ψήφισαν κομματάκια της πλάκας τώρα όλοι μαζί πάνε ΣΥΡΙΖΑ. Είτε το θέλετε είτε όχι θα είναι με μεγάλη διαφορά πρώτο κόμμα. Πάρτε τους διεφθαρμένους σας κομματικούς στρατούς και πάτε για επιδρομές αλλού.

Αυτά που ξέρατε πάει τελείωσαν. Σκύψτε το κεφάλι, δηλώστε μεταμέλεια και τραβάτε αργά και σταθερά στην άκρη. Η φυλακή σας περιμένει, είναι μονόδρομος.

Όλη η κοινωνία σας έχει στοχοποιήσει και δεν πείθετε κανέναν για τους σκοπούς σας. Δεν θέλουμε να μας σώσετε άλλο. Θέλουμε άλλον. Το καταλάβατε; Όσο πιο γρήγορα τόσο καλύτερα.

Η χαριστική βολή με τη μορφή της ψήφου σας περιμένει.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ