2012-05-16 08:24:03
Φωτογραφία για Γαλλικές λύσεις για Ολυμπιακό
Η πρόσληψη του Ντομίνγκος Πασιένσια χάλασε στις καθυστερήσεις και στον Ολυμπιακό ρίχνουν… ματιές προς την Γαλλία για την εξεύρεση του αντικαταστάτη του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρωταθλητής», στον Ολυμπιακό έχουν συγκεντρώσει πολύ καλές πληροφορίες για τον πρώην τεχνικό της Λιλ, Κλοντ Πιέλ, αλλά και για τον διάδοχο του στους «λιλουά», Ρούντι Γκαρσία.

Ο Πιέλ είναι ένας από τους πιο έμπειρους τεχνικούς του Σαμπιονά, καθώς έχει δουλέψει σε «μεγάλες» ομάδες, όπως η Λιόν, η Μονακό, η Λιλ και η Σεντ Ετιέν, ενώ λέγεται πως η ο Κριστιάν Καρεμπέ συζήτησε την περίπτωση του με την διοίκηση των νταμπλούχων.

Από την άλλη, ο Ρούντι Γκαρσία, βρίσκεται τα τελευταία τρία χρόνια στον πάγκο της Λιλ, πραγματοποιώντας εξαιρετική πορεία, ωστόσο έχει ακόμη διετές συμβόλαιο με τους «λιλουά» όμως δεν θα είχε πρόβλημα να αποχωρήσει αν του γίνει κάποια καλή πρόταση από το εξωτερικό.


Όσο για το… ναυάγιο με τον Πασιένσια, αυτό προέκυψε για τρεις αιτίες. Ο Πορτογάλος ζήτησε ούτε λίγο ούτε πολύ, πέντε συνεργάτες, κάτι το οποίο δεν δέχτηκαν από τον Ολυμπιακό, ενώ ζήτησε να μην υπογραφεί συμβόλαιο αλλά κάτι σαν ιδιωτικό συμφωνητικό, ώστε να πληρώνεται και από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, από την οποία απολύθηκε πριν λίγους μήνες!

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, ήταν το γεγονός πως ζήτησε 200 χιλιάδες ευρώ περισσότερα από όσα είχαν συμφωνηθεί, κάτι το οποίο εξόργισε τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος διέκοψε κάθε επικοινωνία με τον Πορτογάλο τεχνικό.
Onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η διόρθωση της ψήφου...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η διόρθωση της ψήφου...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ