2012-05-15 23:57:04
Φωτογραφία για OΛYMΠIAKOΣ: Για Μαρτίνεθ μιλούν οι Ισπανοί
Μετά το ναυάγιο της περίπτωσης Πασιένσια και τα σενάρια περί Χοσέ Ραμόν Σαντοβάλ, οι Ισπανοί θεωρούν υπ’ αριθμόν ένα στόχο του Ολυμπιακού για τον πάγκο του, τον Χουάν Ιγκνάθιο Μαρτίνεθ Ο τεχνικός της Λεβάντε, δεν έχει πρόβλημα να αποχωρήσει από τον σύλλογό του, ωστόσο κανείς για την ώρα δεν γνωρίζει το αν θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα ισπανικής ιστοσελίδας, αναφέρει:

«Η διοίκηση του Ολυμπιακού εκτιμά τον προπονητή της Λεβάντε Χουάν Ιγκνάσιο Μαρτίνεθ. Ο ραδιοφωνικός σταθμός Radio Valencia τόνισε ότι ο Ολυμπιακός σταμάτησε σήμερα το απόγευμα τις διαπραγματεύσεις με τον Πορτογάλο Ντομίνγκος Πασιένσια και το όνομα που είναι στις προτεραιότητες του συλλόγου, είναι αυτό του Χουάν Ιγκνάσιο Μαρτίνεθ. Πρέπει να περιμένουμε τις επόμενες ώρες να δούμε αν η ελληνική ομάδα και ο προπονητής διαπραγματευτούν. Το συμβόλαιο του Χουάν Ιγκνάσιο Μαρτίνεθ με τη Λεβάντε ανανεώθηκε αυτόματα μετά την εξασφάλιση της παραμονής, ενώ έχει ρήτρα 1 εκατ. ευρώ…».

Όπως και να χει πάντως, ο Μαρτίνεθ, είναι ένας από τους προπονητές που έχει προτείνει ο Ερνέστο Βαλβέρδε για τον αντικαταστάτη του, ωστόσο για την ώρα, τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα για τον Ολυμπιακό, καθώς οι στόχοι του, δύσκολα θα δέχονταν να μετακομίσουν στη Super League.

  

sportaction.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ