2012-05-15 22:42:51
Φωτογραφία για ΛΕΠΕΝΙΩΤΗΣ: ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Με την ιστορία της... Σταχτοπούτας παρομοίασε την πορεία του Ολυμπιακού μέχρι την κατάκτηση της Ευρωλίγκας ο Νίκος Λεπενιώτης.

Ο διευθυντής μάρκετινγκ και εμπορικής ανάπτυξης της ΚΑΕ Ολυμπιακός, μιλώντας στο "NovaΣΠΟΡ FM 94.6", χαρακτήρισε την επιτυχία της ομάδας του Ντούσαν Ίβκοβιτς ως τη μεγαλύτερη στην ιστορία του Ολυμπιακού, αλλά και δικαίωση για όλους - από τον Ντούσαν Ίβκοβιτς μέχρι τους ιδιοκτήτες, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο.

Αναλυτικά τα όσα είπε Για τον απολογισμό της φετινής σεζόν στην Ευρωλίγκα: «Ήταν δύσκολα στην αρχή. Από το καλοκαίρι ήταν δύσκολα, με την ανακοίνωση αποχώρησης των αδερφών Αγγελόπουλων. Υπήρχε μια σχετική ανασφάλεια και ανησυχία. Ωστόσο, στη συνέχεια, η ομάδα από ένα σημείο κι έπειτα έδειξε ότι αποκτά δυνατότητες και πνεύμα νικητή. Ξεκινήσαμε με λίγο κόσμο στο ΣΕΦ, όμως συνεχίσαμε να πιστεύουμε και τελικά αυτό το ταξίδι κατέληξε σε ένα σταθμό πάρα πολύ ωραίο
. Στην Κωνσταντινούπολη πιστεύω πως ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία του Ολυμπιακού στην ιστορία του. Θεωρώ πως η φετινή χρονιά είναι μάθημα για όλους. Το Ευρωπαϊκό που κατέκτησε ο Ολυμπιακός είναι ιστορία Σταχτοπούτας. Πιστεύω ότι ήταν έτοιμη η ομάδα από καιρό. Είχε ετοιμάσει τις συνθήκες για μια τέτοια επιτυχία. Σε μια χρονιά που άλλαξε η νοοτροπία κι είχε διαφορετικό τρόπο λειτουργίας πιστεύω πως δικαιωθήκαμε όλοι, από τους πρόεδρους μέχρι τον προπονητή».

Για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού: «Στην αρχή δεν εμπιστεύτηκε και πολύ ο κόσμος την ομάδα. Όμως, αυτό έχει αλλάξει ήδη. Πιστεύω πως οι μεγάλες ομάδες χτίζονται μέσα από τις αποτυχίες, καθώς μαθαίνουν από την ήττα. Η ήττα χτίζει χαρακτήρες. Αυτή η χρονιά ήταν ένα μάθημα για όλους. Είναι απίστευτη η ανταπόκριση που έχουμε από τον κόσμο, για τους επόμενους αγώνες. Ο κόσμος ποτέ δεν έπαψε να αγαπά την ομάδα, απλώς υπήρχε απογοήτευση. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού το αξίζουν όλο αυτό. Θεωρώ -προσωπικά- την κατάκτηση της Ευρωλίγκας ως ένα μάθημα για όλο τον αθλητικό κόσμο, παίκτες και προπονητές. Ο κόουτς Ίβκοβιτς το ξέρει καλά. Το πνεύμα νικητή το κερδίζεις. Η ομάδα με τους νέους παίκτες, τα ταλέντα, είναι πραγματική οικογένεια. Αυτή η επιτυχία πιστεύω πως είναι η απαρχή για περισσότερες στο μέλλον».

Για τους αδερφούς Αγγελόπουλους: «Είναι, για εμένα, εκπληκτική η συμπαράσταση των ανθρώπων αυτών. Είναι οι πιο φανατικοί φίλαθλοι του Ολυμπιακού, ενώ ο τρόπος που διαχειρίστηκαν την όλη κατάσταση στην ομάδα έδειξαν πως είναι πραγματικοί ηγέτες. Ήταν πάντα εκεί κι αυτό το λένε και οι παίκτες, οι οποίοι δεν ένιωσαν ποτέ μόνοι. Αυτό έφερε την τεράστια επιτυχία στην Ευρωλίγκα και έδειξε πως έτσι μπορεί να λειτουργήσει ομάδα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ