2012-05-15 21:22:13
Φωτογραφία για Χρυσή Αυγή - Αλήθειες και Ψέμματα
Γράφει ο Χρήστος Η. Χαλαζιάς

Ο Γεώργιος Παπανδρέου θέλοντας να χαρακτηρίσει την δράση του Γεώργιου Γρίβα «Διγενή» στην Κύπρο είπε την κουβέντα που όλοι την χρησιμοποιούν σήμερα για την νεοναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή. « Εδοξάστη κρυπτόμενος». Αυτή την τακτική ακολούθησε και η Χρυσή Αυγή.

Το κοινοβουλευτικά κόμματα την αγνοούσαν ως ότου είδαν την δημοσκοπική της άνοδο τα μέσα ενημέρωσης προσπαθούσαν να την αγνοήσουν ή να ψελλίζουν κάπου, κάπου τον τίτλος της. Στις καταγγελίες ότι δεν την καλούσαν τα διαπλεκόμμενα μέσα ενημέρωσης δεν μας είπαν ότι δεν πήγαιναν αυτοί. Άλλωστε ο επικεφαλής είχε δηλώσει σε διαπλεκόμμενο κανάλι! ότι δεν θα πάει σε κανένα μέσω ενημέρωσης ως διαμαρτυρία. Την επόμενη των εκλογών οι πραγματικές μάσκες έπεσαν και η οργάνωσης αυτή έδειξε το πρόσωπο της με την στρατιωτικού ύφους συμπεριφορά της απέναντι στους λειτουργούς της ενημέρωσης.

Από τότε αν εξαιρέσουμε την εφημερίδα «Έθνος» που πρώτη αποκάλυψε μια από τις σκοτεινές της πλευρές. Έκτοτε με απόλυτη φυσικότητα τα κανάλια προσκαλούν κατά μόνας στελέχη αυτής της οργάνωσης και αναπτύσσουν ένα μονόλογο χωρίς να υπάρχει ο αντίλογος. Μέσα από αυτό τον μονόλογο ακούγονται μια σειρά από ανακρίβειες, τις όποιες ίσως λόγω άγνοια δεν τις επισημαίνουν οι οικοδεσπότες.

Θα σταχυολογήσουμε ορισμένες από τις ανακρίβειες που μας λένε για να αποφύγουν την πραγματικότητα όπως και τα παρακάτω : ότι δεν αναγνωρίζουν το Περιοδικό «Χρυσή Αυγή». Το έντυπο αυτό ήταν μέχρι πρότινος το κεντρικό τους μηνιαίο έντυπο, που εξέφραζε τις θέσεις τους, ώσπου από περιοδικό μετατράπηκε σε εβδομαδιαία εφημερίδα.

Στο περιοδικό της ιδεολογικής τους καθοδήγησης αναφέρονται και οι βασικοί στόχοι τους, που δεν έχουν ουσιαστικά καμιά σχέση όχι με τον πατριωτισμό αλλά ούτε καν με τον εθνικισμό και τη δημοκρατία που επικαλούνται. «« Η δημοκρατία είναι και αυτή από τις μεγαλύτερες απάτες του συστήματα. Χρησιμοποιώντας μια λέξη από την Αρχαία μας ιστορία ισχυρίζεται πως με την τυραννία των κομμάτων οι πολίτες απολαμβάνουν την ελευθερία. Αυτό είναι ένα μεγάλο ψέμα. Τα κόμματα δεν είναι τίποτα άλλο από όργανα της κεφαλαιοκρατίας, που με ψεύτικα συνθήματα και απατηλές υποσχέσεις εξαπατούν και παρασύρουν τον Λαό». ( Περιοδικό Χρυσή ΑΥΓΗ)

Δεύτερον δεν είναι μόνο δυο ή τρία τα εξώφυλλα που υμνούν τους Ναζί εγκληματίες αλλά πολύ περισσότερα, όπως και η αρθρογραφία νεοναζί είναι πλούσια.

Άκουσα σε εκπομπή μεγάλου καναλιού να αρνείται ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής τον χαιρετισμό του Χίτλερ.

«Η γοητεία του Αγκυλωτού Σταυρού, Το μεγαλείο της Μαυροκόκκινης Σημαίας είναι ζωντανό, σήμερα… Τιμή και το Εθνικοσοσιαλιστικό μας καθήκον κραυγάζουμε γεμάτοι πάθος, πίστη στο μέλλον και στα οράματα μας : HAIL HITLER! (Χρυσή Αυγή τεύχος 13). Και η δικαιολογία του ήταν ότι δεν χαιρετάμε ποτέ τους νεκρούς έτσι, δεν μας είπε όμως γιατί ζητούσε απ[ο τους οπαδούς του τότε να κραυγάσουν για ένα νεκρό;

Μας είπε ότι είναι χριστιανοί ορθόδοξοι. Φυσικά ο πολικαντισμό του δεν έχει όριο, ή μάλλον πιστεύει στην έλλειψη μνήμης των πολιτών. Σε πολλά τεύχη του περιοδικού του γράφει: Για την Ορθοδοξία

«Ο Χριστιανισμός μετέθεσε το πρόβλημα της ανθρώπινης ύπαρξης εκτός Ιστορίας. Το μήνυμα αγάπης και ειρήνης που εκόμισε δεν έχει τίποτε το φυσικό και το ιστορικό. Ότι είναι περιουσία του Ανθρώπου, είναι ακριβώς η Ιστορία του και η αέναη πάλη του για πολιτιστική δημιουργία,. Ο Χριστιανισμός υπήρξε ξένος προς την Αρία ιδιοσυγκρασία, τη διηνεκώς ανήσυχη, τραγική και ηρωική. Το κήρυγμα αγάπης που εκόμισε στον Κόσμο, όταν εφαρμόσθηκε στο ιστορικό πεδίο, οδήγησε την ανθρωπότητα σε δυσθεώρητες εξάρσεις μισαλλοδοξίας και σκοταδιστικού φανατισμού, εξοντωτικούς πολέμους και φρικιαστικά εγκλήματα, ανοσιουργήματα κατά του πνεύματος και του πολιτισμού και στις πλέον αιματηρές διαμάχες και συγκρούσεις. Αν το χριστιανικό όραμα λοιπόν βοηθά τους απανταχού παρίες της ιστορίας να αρνηθούν τη φύση τους και να αποθέσουν την ελπίδα για ένα δικαιότερο κόσμο στην «άλλη ζωή», δεν τους καθιστά έτσι παρά δραπέτες και ριψάσπιδες της αγωνιστικής εμβίωσης αυτής εδώ της ζωής, στην οποία ο Άνθρωπος είναι προορισμένος να θέσει ανεξίτηλη τη σφραγίδα της περιουσίας του.

Στον καιρό μας ο Εθνικοσοσιαλισμός κομίζει το μήνυμα της ευρωπαϊκής Αναγέννησης, που αποκαθαρμένη από το αναγκαστικό ιουδαιοχριστιανικό ζυγό 20 αιώνων, ευαγγελίζεται μια νέα αυθεντική Αριο-ευρωπαϊκή πολιτιστική συγκομιδή. Απέναντι στην Εβραϊκή Αντίληψη Ζωής δια της οποίας ο Ιουδαιοχριστινισμός εισήλθε στην ιστορία,… Στους κόλπους της Εθνικοσοσιαλιστικής αναγέννησης δεσπόζουσα θέση κατέχει η γνήσια θρησκεία της Ευρώπης ο παγανισμός ως αυθεντική έκφραση της θρησκευτικότητας του Αρίου ανθρώπου. (Περιοδ. Χρυσή Αυγή Τεύχος 59 σε 13-14)

« Ήδη η λαίλαπα του Εβραιοχριστιανισμού και των υποδούλων σ’ αυτόν αρχόντων είχε αφανίσει με λύσσα και μισαλλοδοξία πάμπολλα στοιχεία του Λευκού Πολιτισμού, γεμίζοντας τους Αρχαίους Θεούς από τα βάθρα τους και ξεκληρίζοντας τους πιστούς. Και συνεχίζει στο ίδιο άρθρο …Όταν ο Ήλιος ξαναγεννιέται και ζειδωρεί την πλάση ολάκερη. Γι μια ακόμη φορά ο Προστάτης του Ωραίου και του Αγαθού, ο Αχούρα Μαζδά καταβάλλει τον βέβηλο και σκοτεινό Αριμάν, στέλνοντας ανάμεσα στους Αρίους τον Μίθρα – Χριστό. Δεν είναι καθόλου τυχαία η καθιέρωση των Χριστουγέννων (που μέχρι και τον 4ο αιώνα γιορτάζονταν μαζί με τα Θεοφάνεια ), στις ημέρες της πανάρχαιης Yule , της μεγάλης γιορτής των Πρώτο Αρίων. Και καταλήγουν ότι «τα Θεοφάνεια ή Επιφάνεια είναι τα γενέθλια του Ανίκητου Ηλίου….»

Τα συμπεράσματα είναι του κάθε αναγνώστη για να αντιληφθεί το γκεμπελίστικο παιχνίδισε αυτής της οργάνωσης.

Ας θυμίσουμε όμως και τι λένε για τα Χιτλερικά εγκλήματα, για τις σφαγές αθώων Ελλήνων πατριωτών από τα ναζιστικά στρατεύματα. «

« Κατακτητές ήταν οι γερμανοί, πόλεμο είχαμε, ήταν επόμενο να συμβούν όλα αυτά». Δηλαδή σε ένα πόλεμο μπορεί ο κατακτητής να κατασφάξει 52 χωριά και πάνω από 700.000 πολίτες του;

Πέρα από αυτό όμως για την περίοδο αυτή των ετών 1940 – 1944 σε σχέση πάντοτε με ότι συνέβη στη χώρα μας έχει καλλιεργηθεί μια συστηματική ψευδολογία, που χρέος έχουμε να αποκαλύψουμε» ( Χρυσή Αυγή τεύχος 64). Και όλα αυτές οι σφαγές όπως των Καλαβρύτων του Διστόμου, της Κρήτης για τους οπαδούς του νεοναζισμού είναι ψευδολογίες.

Μήπως και τα εξώφυλλα του επίσημου εντύπου που κάνουν αφιερώματα στους ναζί είναι ψευδολογίες; Ή Μήπως τα νέα μέλη τους δεν τα γνωρίζουν; Γιατί ελέχθη και αυτό από στέλεχος της Χρυσής Αυγής. Ας φρεσκάρουν τα μέλη τη μνήμη τους και οι ψηφοφόροι να γνωρίσουν τι ψήφισαν.
I-Reporter
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ