2012-05-15 18:04:10
Φωτογραφία για Ο Αγκουέρο και ο Πρίντεζης
Μέχρι τη Μαλαισία έφθασε η χάρη... του νέου πρωταθλητή Ευρώπης, Ολυμπιακού, με το Γιώργο Πρίντεζη να παρομοιάζεται με το Σέρχιο Αγκουέρο.

Ο Βρετανός αρθρογράφος που γράφει για λογαριασμό της ιστοσελίδας «The Malaysian Insider», Άντι Ουέστ, παραδέχεται πως έζησε τις πιο δραματικές ώρες της δημοσιογραφικής καριέρας του. «Με λίγα δευτερόλεπτα να απομένουν στο ρολόι υπάρχει χρόνος για μόνο έναν σουτ για τον τίτλο. Μόνο μία ευκαιρία για το πρωτάθλημα. Μόνο μία ευκαιρία για να ολοκληρώσεις μια εκπληκτική ανατροπή», αναφέρει στον πρόλογό του και στη συνέχεια περιγράφει τόσο τον τρόπο με τον οποίο η Μάντσεστερ Σίτι κατέκτησε την Πρέμιερ Λιγκ, με τον Αγκουέρο να ολοκληρώνει την ανατροπή στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όσο και το νικητήριο καλάθι του Γιώργου Πρίντεζη, που χάρισε την Ευρωλίγκα στον Ολυμπιακό.

«Η ομοιότητα μεταξύ των δύο δραματικών φινάλε είναι εντυπωσιακή. Πρόκειται για δύο από τις αξέχαστες αθλητικές στιγμές, που θα περάσουν πολλά χρόνια για να επαναληφθούν. Τα δάκρυα χαράς του Βασίλη Σπανούλη, αλλά και οι σκηνές με τους φιλάθλους να πανηγυρίζουν στην Αθήνα, αφού προηγουμένως είχαν παρακολουθήσει από τις μικροσκοπικές τηλεοράσεις τους την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, είναι ό,τι πιο πραγματικό μπορείς να δεις», προσθέτει μεταξύ άλλων.

onsports.gr 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ