2012-05-15 16:41:01
Φωτογραφία για Βγήκαν μαχαίρια στην Ν.Δ της Αχαίας - Θρασύβουλος Μαυρομμάτης: ΝΟΔΕ Αχαίας μια φασίζουσα και τυχοδιωκτική παρεούλα
Xθες δημοσιεύσαμε άρθρο του πολιτικού στελέχους της Ν.Δ στην Αχαΐα  κ. Θρασύβουλου Μαυρομμάτη (φωτο) ο οποίος ήταν και ο υπεύθυνος των εκλογών της 6ης Μαΐου στο νομό, με θέμα "Δεξιά η κεντροδεξιά και «μεσαίος χώρος;» .

Ο κύριος Μαυρομμάτης βάζοντας  το χέρι του «Επί τον Τύπον των Ήλων» του αποτελέσματος των εκλογών στο νομό και  με περισσή παλληκαριά  και αιχμηρή πένα έγραψε σε απόσπασμα του άρθρου του:  «Και στην τοπική μας οργάνωση της Αχαΐας, αυτή η θεσμικά αυτοκαταργημένη λούμπεν, φασίζουσα και τυχοδιωκτική  παρεούλα που προβοκατόρικα τα διέλυσε όλα και ανήθικα σφετερίζεται και προσβάλλει  ματωμένες φανέλες  αγωνιστών της, πρέπει να φύγει τώρα».

Πολύ σκληρά λόγια για την ΝΟΔΕ Αχαΐας και βέβαια και για τον πρόεδρο της κ. Μαζαράκη.... 

Όμως είναι  αναμφίβολο ότι ο ρόλος της τοπικής ΝΟΔΕ ήταν απίστευτα αρνητικός,  μηδενικής προσφοράς για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, μιας ΝΟΔΕ  που λειτουργούσε,  εμείς δεν θα πούμε προβοκατόρικα και με φασιστική λογική  όπως ανέφερε ο κ Μαυρομάτης,  αλλά σίγουρα λειτούργησε με διασπαστική διάθεση. Θα είναι μια μεγάλη προσφορά έστω και την ύστατη στιγμή του προέδρου αλλά και όλων των μελών που απαρτίζουν την τοπική οργάνωση της Ν.Δ να παραιτηθούν σήμερα. Εκτός και αν το «φτύσιμο» από τον υπεύθυνο εκλογών κ. Μαυρομάτη -και όχι μόνο από αυτόν- ο κ. Μαζαράκης και οι συν αυτώ,  το θεωρούν   …ψιχάλισμα! 
online-pressblog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ