2012-05-15 15:06:14
Φωτογραφία για Γκάφα ή ομολογία από τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη Κεφαλονιά Αφροδίτη Θεοπεφτάτου
 «Τι θα πάθουμε αν πληρώνουμε με δραχμές?»

Αμφιλεγόμενη δήλωση βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ προστέθηκε στο μπαράζ δηλώσεων που προκαλούν ανησυχία στην κοινή γνώμη, καθώς χθες η νεοεκλεγείσα Αφροδίτη Θεοπεφτάτου έθεσε το ερώτημα «τι θα πάθουμε αν πληρώνουμε με δραχμές?». Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη μονοεδρική της Κεφαλονιάς, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, μιλώντας στον ραδιοσταθμό Βήμα Fm, είπε:

«Τι θα πάθουμε, δηλαδή; Τι θα πάθουμε αν πληρώνουμε με δραχμές; Αυτό είναι το ζητούμενο;».

Η κ. Θεοπεφτάτου διερωτήθηκε, λέγοντας τα εξής: «Να σας πω ότι και οι Ευρωπαίοι εταίροι μας συζητούσαν ότι πιο πολύ τους κοστίζει να μας βγάλουν από την Ευρωζώνη παρά να μείνουμε, δηλαδή είναι μεγαλύτερο το κόστος από το χρέος, εάν θα βγούμε από το ευρώ, παρά να μείνουμε».

H δήλωση αυτή έγινε σε σχετικό ερώτημα αναφορικά με τις δηλώσεις Αλαβάνου ότι η χώρα θα οδηγηθεί σε έξοδο από το ευρώ με τις προτάσεις για καταγγελία του Μνημονίου.


Η βουλευτής Κεφαλονιάς του ΣΥΡΙΖΑ προέβλεψε ότι όλα αλλάζουν στην Ευρώπη.

«Παράλληλα βλέπετε αλλάζει κι ο χάρτης στην Ευρώπη. Είναι πάρα πολύ σοβαρό δεδομένο. Εσείς μιλάτε με τα δεδομένα που έχετε σήμερα, εγώ σας λέω ότι σε μερικούς μήνες αλλάζουν και τα δεδομένα στην Ευρώπη» είπε χαρακτηριστικά.

Η δήλωση της κ. Θεοπεφτάτου προστέθηκε στο παζλ δηλώσεων κεντρικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, με αποκορύφωμα την πρόταση του Μανώλη Γλέζου για εσωτερικό δανεισμό της χώρας από τους πολίτες της.

Μετά τις δηλώσεις του Δ. Στρατούλη περί αξιοποίησης τραπεζικών καταθέσεων για ανάπτυξη πριν από τρεις μέρες ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος, μιλώντας στο MEGA, μίλησε για εσωτερικό δανεισμό και πως αυτό το δάνειο θα πρέπει να είναι υποχρεωτικό για όσους έχουν εισόδημα λ.χ. πάνω από 20.000 ευρώ τον χρόνο και εθελοντικό για τους πολίτες με χαμηλότερα εισοδήματα.

Ο ίδιος τόνισε ότι θα μπορούσαν οι έχοντες να δίνουν 100 ευρώ τον μήνα γι’ αυτόν τον σκοπό.

Σημειώνεται ότι ο κ. Γλέζος έκανε λόγο για διαστρέβλωση των δηλώσεών του και ότι αποτελούν μέρος μιας γενικότερης προσπάθειας διαστρέβλωσης των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ.
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ