2012-05-15 13:34:04
Φωτογραφία για O Πρόεδρος της Δημοκρατίας (της ποιάς;), θα κρατήσει καθυστέρηση στο ματς μέχρι να βάλει γκολ η Εθνική Μνημονίου
Δεν υπάρχει περίπτωση να το λήξει το παιχνίδι ο Κ. Παπούλιας. Θα κρατάει καθυστερήσεις μέχρι να βάλει γκολ η συνεταιρεστική εκπρόσωπος της παράγκας, η "Εθνική Μνημονίου".

Αυτό δεν είναι Προεδρία της "Δημοκρατίας", αλλά της μπανανίας. Έχουμε και λέμε κύριε -παίρνω πιο πολλά και από τον Ομπάμα- πρόεδρε.

-- Αφού έδωσες την διερευνητική εντολή όπου δεν βγήκε αποτέλεσμα, μίλησες και με τα μικρότερα κόμματα.

-- Μετά ξαναμάζεψες τους αρχηγούς των 3 όπως προβλέπεται. Μόνο που εκεί συζητείτο η συνεργασία και οι προτάσεις του 6ου κόμματος (λέγε με υβρίδιο ή ΔΗΜΑΡ), αντί του 2ου, του 4ου και του 5ου.

-- Μετά άρχισαν οι πιέσεις στον 2ο (έχουν βγει τα πρακτικά)

-- Μετά ο πρόεδρος της "Δημοκρατίας" έδωσε μια επιστολή του Παπαδήμιου, η οποία όμως δεν ήταν επιστολή του Παπαδήμου, αφού ήταν ανυπόγραφη και αφού δεν συμφωνούσε ο πρόεδρος να μπει στα πρακτικά ή να δοθεί στη δημοσιότητα.


-- Μετά, από την πλευρά του προέδρου της "Δημοκρατίας", ναι αυτού του αδέκαστου, διέρρευσε επιστολή του Π. Καμμένου περί δήθεν συνδρομής του σε οικουμενική κυβέρνηση με ανταλλάγματα

ένα υπουργείο και μια αντιπροεδρία. Και αφού ο ίδιος ο Π. Καμμένος το είχε διαψεύσει και είχε κατηγορηματικά αρνηθεί όποια σχέση με την "επιστολή softex".

-- Παράλληλα όλες αυτές τις ημέρες ο ίδιος ο "πρόεδρος" ως άλλο Deutsche Welle αναπαράγει τις δηλώσεις Σόϊμπλε, Μέρκελ, Δαλάι Λάμα και Αλέφαντου για την αναγκαιότητα δημιουργίας οικουμενικής ή κάποιας τέλος πάντων κυβέρνησης.

-- Μετά ο πρόεδρος, ζήτησε επανεξέταση και κυβέρνηση προσωπικοτήτων για να μας "σώσουν" από την καταστροφή. (όχι άλλο κάρβουνο πρόεδρε...όχι άλλη σωτηρία....φτάνει αυτή από τον Αντωνάκη, τον Ευάγγελο, τον ΓΑΠ και τον εκλεκτό τους Παπαδήμο).

-- Σήμερα θα τους εξαντλήσει και θα ζητήσει τις προτάσεις τους, μήπως ζαλισμένοι κάνουν κάποιο λάθος. Εν τω μεταξύ θα συνεχίσουν να "διαρρέουν" δήθεν ομιλίες και επιστολές σε ενικούς και πληθυντικούς.

-- Αύριο εκτός απροόπτου θα ξαναρχίσει τις διερευνητικές.

Με λίγα λόγια και όπως έγραφε και ο Σταύρος Χριστακόπουλος...."ποιός θα πάρει τον μουτζούρη" ή αλλιώς σε ποιόν θα πέσει ο κλήρος να οδηγήσει αυτή τη χώρα είτε στην οριστική εξαθλίωση απόρροια του μνημονίου μέσα στο ευρώ, ή στην οριστική κατάρρευση έξω από το ευρώ.

Εμένα μου κάνει καλός για θύμα πάντως ο Αλέξης, και φαίνεται μάλλον συμφωνούν και πολλοί πρόεδροι μαζί μου....

loutraki1.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ