2012-05-15 12:59:18
Φωτογραφία για VIDEO: Ο “Εγέρθητω” της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής στον Θέμο
Ο κύριος του “εγέρθητω”, Γιώργος Γερμενής και σήμερα βουλευτής, μέλος της Χρυσής Αυγής ήταν καλεσμένος του Θέμου Αναστασιάδη στο “ΟΛΑ”.

Αφού έκανε “μάθημα” στο Θέμο για το πως θα πρέπει να λέει, να προφέρει το προσταγμα που λέει κάθε φορά όταν έρχεται στην αίθουσα ο πρόεδρος.

Ο γνωστός “Καιάδας” όπως ήταν το ψευδώνυμό του, μίλησε για το πως από μια αριστερή οικογένεια πέρασε στη Χρυσή Αυγή, για το “εγέρθητω!”, αλλά και για τους ναζί και τους φούρνους στα κρεματώρια.

“Είχα κάνει μια εξήγηση ότι, μπαίνοντας ο αρχηγός τηρούμε ως σεβασμό προς το πρόσωπό του να σηκωνόμαστε. Δεν έδειξαν εκείνη την ώρα καμία αντίδραση (οι δημοσιογράφοι), γι’ αυτό μόλις μπήκε ο αρχηγός είπα “εγέρθητι!”. Δεν κινήθηκα απειλητικά. Σε άλλα κόμματα δεν σηκωνόντουσαν; Στον Ανδρέα Παπανδρέου;”, είπε ο Γιώργος Γερμενής.

Ήμουν ο πρώτος μαλλιάς στη Χρυσή Αυγή. Έχω φίλους αναρχικούς. Η οικογένειά μου ήταν αριστερή, ο παππούς μου είχε πολεμήσει στο βουνό. Μετά από χρόνια κατάφερα και τους έκανα όλους Χρυσαυγίτες”!


“Ο Μιχαλολιάκος είναι ανοικτός άνθρωπος”.

“Αυτό ήταν μια νίκη για μας, να μπει η Χρυσή Αυγή στη Βουλή. Εκείνο το βράδυ ζούσα ένα όνειρο που το περίμενα πάνω από 20 χρόνια, από παιδάκι. Δάκρυσαν τα μάτια μου”!

“Υπάρχει και ένα όριο. Αν τα όρια ξεπεραστούν δεν θα κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Πρωτίστως θα τους ραπίσουμε με το λόγο μας. Αν μας θίξουν προσωπικά, τι να κάνουμε”; “Δεν θα πλακώσουμε κανέναν στην βουλή” Πρωτίστως θα τους ραπίσουμε με τον λόγο μας”!

Ακούστε τον
 
Aniwthoi
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ