2012-05-15 09:51:02
Φωτογραφία για ΤΡΕΛΗ ΧΑΡΑ ΑΛΛΑ... ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
Χαρά, αλλά και πολλή κούραση για τους παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι επέστρεψαν κατάκοποι το απόγευμα της Δευτέρας (14/05) στην Αθήνα, μετά το θρίαμβο στην Κωνσταντινούπολη.

Φυσικά ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έδωσε εντολή να καταλύσουν άμεσα στα σπίτια τους, προκειμένου να ξεκουραστούν. Εν όψει των τελικών των πλέι οφ απέναντι στον ΠΑΟ, που αρχίζουν την Πέμπτη (17/05) από το ΣΕΦ, ο Σέρβος τεχνικός ήδη από την Κωνσταντινούπολη, έδωσε το σύνθημα πως οι πανηγυρισμοί δεν θα πρέπει να μακροημερεύσουν. Ο λόγος του "Ντούντα" είναι... νόμος στο Λιμάνι, για αυτό και εγκαταλεΣέρβος τεχνικός των ερυθρόλευκψν, ήθελε να πάνε αμέσως οι παίκτες του για ξεκούραση και έτσι αποφασίστηκε να μην γίνει έστω μια μίνι φιέστα στο ΣΕΦ.

Ο κόσμος, όμως, που είχε μαζευτεί έξω από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ήταν αρκετός και φυσικά δεν έφευγε εάν δεν αποθέωνε ένα ένα τα ινδάλματά του, αυτή τη φορά κατά την αποχώρησή τους από το κλειστό
. Γύρω στις 20.15 οι παίκτες του Ολυμπιακού έμοιαζαν με... πολιορκημένους, αφού ο κόσμος τους περίμενε καρτερικά να αποχωρήσουν, παρότι ελάχιστη ώρα πριν τους είχε αποθεώσει μπαίνοντας στο κλειστό. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού βγήκαν έξω και παρότρυναν τους οπαδούς να φύγουν, αφού σε λίγη ώρα ισχυρίστηκαν πως θα ξεκινούσε η προπόνηση που είχε προγραμματίσει ο Ντούσαν Ίβκοβιτς. Κάποιοι από τον κόσμο υπακουσαν και αφού φώναξαν ορισμένα συνθήματα ακόμα αποχώρησαν.

Ωστόσο, η πλειονότητα των οπαδών παρέμεινε έξω από τα αποδυτήρια, παρεμποδίζοντας την άνετη φυγή των παικτών του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Ο Κώστας Παπανικολάου, ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος και ο Βαγγέλης Μάντζαρης ρωτούσαν τους ανθρώπους του Ολυμπιακού τι γίνεται με τον κόσμο, αφού από ένα σημείο και μετά και ενώ η ώρα είχε ήδη περάσει αρκετά (είχε φθάσει 20.30) φαινόταν πως οι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν είχαν τη διάθεση να φύγουν από τον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ. Αναγκαστικά, αποφασίστηκε να ξαναπεράσουν οι παίκτες μέσα από τον κόσμο για να αναχωρήσουν για τα σπίτια τους.

Σε κλίμα νέας γενικής αποθέωσης το πρώτο γκρουπ που έφυγε αποτελούταν από τους Παναγιώτη Βασιλόπουλο, Κώστα Παπανικολάου, Μιχάλη Πελεκάνο, Ανδρέα Γλυνιαδάκη και Βαγγέλη Μάντζαρη. Στη συνέχεια, ακολύθησαν οι Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους, Λάζαρος Παπαδόπουλος, Κώστας Σλούκας, Μάρκο Κέσελ και Πέρο Άντιτς, ενώ σειρά πήραν ο Ντούσαν Ίβκοβιτς και ο Έισι Λο.

Όταν έφευγε ο Βασίλης Σπανούλης, όμως, έγινε νέος χαμός από τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Ο αρχηγός των ερυθρόλευκων έγινε αντικείμενο λατρείας και έβγαλε πολλές φωτογραφίες με τον κόσμο, προτού αποχωρήσει από το ΣΕΦ. Τελευταίοι έφυγαν από το ΣΕΦ ο Κάιλ Χάινς και ο Τζόι Ντόρσεϊ, την ίδια ώρα που οι άνθρωποι του Ολυμπιακού μετέφεραν στο γήπεδο τον απαραίτητο εξοπλισμό της προετοιμασίας που τις τελευταίες ημέρες είχε μεταφερθεί στην Πόλη για τις ανάγκες του Final 4 της Ευρωλίγκας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ