2012-05-15 08:23:07
Φωτογραφία για Νέος, όμορφος και μυστηριώδης ο υποψήφιος πρόεδρος του Μεξικού
Οι Μεξικανοί δεν γνωρίζουν τίποτα σχεδόν για τον 45χρονο Peña Nieto, αλλά αυτό μάλλον είναι υπέρ του «Με γνωρίζεις» είναι το σύνθημα του υποψήφιου προέδρου του Μεξικού, Enrique Peña Nieto, που προηγείται σε όλες τις δημοσκοπήσεις ενόψει των εκλογών της 1ης Ιουλίου.

Και όμως... οι Μεξικανοί φαίνεται πως δεν γνωρίζουν τίποτα γύρω από τον νέο και γοητευτικό υποψήφιο πρόεδρο. Όμως αυτό μάλλον προς το παρόν είναι υπέρ του 45χρονου Peña Nieto καθώς σύμφωνα με τους αναλυτές... «οι Μεξικανοί φαίνεται πως θέλουν να τον γνωρίσουν».

Ο Peña Nieto μπορεί να κατηγορείται από τους αντιπάλους του ως μια «όμορφη κούκλα» και δημιούργημα των media και του marketing αλλά σύμφωνα με την Washington Post είναι κάτι περισσότερο από αυτό. «Φέρνει το νέο» στο παλιό Καθεστωτικό Επαναστατικό κόμμα, PRI που κυριαρχεί τα τελευταία 77 χρόνια στο Μεξικό και που έχει συνδεθεί με το φαινόμενο της διαφθοράς στη χώρα.

Πάντως, ο Peña Nieto γεννήθηκε για την πολιτική... μέσα από την πολιτική καθώς πέντε μέλη της οικογένειάς του έχουν διατελέσει κυβερνήτες στην πολιτεία του Μεξικού, στην πιο πολυπληθή πολιτεία της χώρας.

Ο ίδιος φαίνεται να πιστεύει πως θα φέρει την αλλαγή στην πολιτική σκηνή, αυτό δηλαδή που επιθυμούν οι Μεξικανοί. Λίγες μόνο εβδομάδες απομένουν για να δούμε εάν οι συμπατριώτες του πιστέψουν σε αυτό το μήνυμα και επιλέξουν εκείνον για πρόεδρο της χώρας...
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ