2012-05-15 05:02:19
Φωτογραφία για Moύγκα ο Βασιλόπουλος !!!
Αξίζει τον κόπο να ασχοληθούμε λίγο ακόμα με τον αξιότιμο κ. "μεγαλοεκδότα" της πόλης μας, "αφεντικό" των ΜΜΕ και Νo1 εχθρό του ΑΡΗ κ.(;;) Βασιλόπουλο που απλά και μόνο "τόλμησε" να βγάλει γλώσσα εκεί που δεν τον παίρνει.

"Βιάστηκε" να μιλήσει για πελάτες μέσα στον δικό του παοκτσήδικο οπαδικό "κόσμο" θαρρείς και οι νεαροί ποδοσφαιριστές των ομάδων υποδομής προσφέρονται για "καζούρα" Θαρρείς ότι τα τμήματα υποδομής υπάρχουν για να "γράφει" ο κάθε κ. (;;) Βασιλόπουλος με σκοπό να πουλήσει σε "αρρωστημένους" οπαδούς περισσότερα φύλλα, να κάνει "καζούρα" άστοχη που μόνο κακό κάνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Απόδειξη το Κυριακάτικο πρωτοσέλιδο των "Σπόρ" που με το απύθμενο κόμπλεξ κατά του ΑΡΗ "πήρε τη μπάλα" εναντίον παιδιών που αθλούνται, που πηγαίνουν σχολείο, που διάλεξαν τον σωστό δρόμο, αλλά κάνουν το "λάθος" να φοράνε τη φανέλα του ΑΡΗ αντί των "χιλίων λεόντων" του ΠΑΟΚ...


Πήγες να την "πείς" σε παιδιά που ονειρεύονται, που έχουν ινδάλματα, που στο φινάλε φινάλε το χειροκρότημα το αξίζουν "μεγαλοεκδότα" όλα τα πιτσιρίκια ανεξαρτήτου φανέλας, είτε του ΑΡΗ, είτε του Πανιωνίου, είτε του Ολυμπιακού, είτε του ΠΑΟΚ.

Μέσα στη φυλλάδα σου έγραψες "ύμνους" για πελατειακές σχέσεις, για 2 νίκες και 2 ισοπαλίες, για μεγάλη διαφορά στον βαθμολογικό πίνακα...

Στο τελευταίο όμως παιχνίδι και ενώ "έφαγες" τα μούτρα σου κ."μεγαλοεκδότα", εντελώς τυχαία και "έντεχνα" ξέχασες να αναφέρεις το τελικό αποτέλεσμα και το ποιός τελικά είναι ο Πρωταθλητής !!

"ΜΟΥΓΚΑ...."

Στο σημερινό σου πρωτοσέλιδο...
skepastro
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ