2012-05-15 03:13:04
Φωτογραφία για «Το μέλλον της Ελλάδας στο ευρώ είναι στο χέρι της»
"Σεβόμαστε το διάλογο των πολιτικών δυνάμεων στην Ελλάδα και αναμένουμε το αποτέλεσμα", τόνισε κατά τη διάρκεια της καθημερινής ενημέρωσης... των συντακτών η εκπρόσωπος του προέδρου Μπαρόζο, ερωτηθείσα σχετικά με τις πολιτικές διεργασίες στην Ελλάδα και το μέλλον της χώρας στο κοινό νόμισμα.

Η Πία Αντερκίλντε Χάνσεν επεσήμανε ότι η Κομισιόν "βλέπει το μέλλον της Ελλάδας μέσα στο κοινό νόμισμα, θέλει την Ελλάδα στο ευρώ και πιστεύει ότι το πρόγραμμα οικονομικής προσαρμογής είναι ο καλύτερος τρόπος για να επιτευχθεί αυτό". Είπε ακόμη ότι το μέλλον της Ελλάδας είναι στα χέρια του ελληνικού πολιτικού συστήματος, “κρατούν το μέλλον της χώρας στα χέρια τους” και οι απαντήσεις πρέπει να έρθουν από την Αθήνα.

Κατά τα λοιπά απέφυγε συστηματικά να πιθανολογήσει γύρω από τα ενδεχόμενα επαναδιαπραγμάτευσης, εξόδου της χώρας και πιθανών σχεδίων ανάσχεσης του φαινομένου του ντόμινο σε αυτήν την περίπτωση, από την ΕΚΤ ή από αλλού. Τέλος, υπενθύμισε για μία ακόμη φορά ότι η Κομισιόν έχει καταρτίσει εδώ και καιρό ένα πακέτο για την απασχόληση και την ανάπτυξη, από το οποίο η χώρα έχει να κερδίσει πολλά.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ