2012-05-15 02:27:07
Φωτογραφία για Ο Χατζηνικολάου.... επιβεβαίωσε το planet-greece! [ΕΓΓΡΑΦΟ & ΒΙΝΤΕΟ]
Η... κωλοτούμπα που αρνείται ο Καμμένος

Στις 9.35, τη στιγμή που όλα τα Μέσα Ενημέρωσης έψαχναν να μάθουν τις εξελίξεις και τις αντιδράσεις των κομμάτων γύρω από το προσκλητήριο του Προέδρου της Δημοκρατίας, το planet-greece έγραφε ότι ο Καμμένος λέει "ναι" με συγκεκριμένες προϋποθέσεις (διαβάστε ΕΔΩ). Στις 10.47 αναρτήσαμε όσα υποστήριξε ο Καμμένος δημοσίως, στο twitter, αλλά εμείς στο planet-greece επιμέναμε στο αρχικό μας ρεπορτάζ γράφοντας χαρκατηριστικά : "Στους "Ανεξάρτητους Έλληνες" μάλλον έχουν πρόβλημα εσωτερικής επικοινωνίας. Και μάλιστα μεγάλο! Δεν είναι δυνατόν, στέλεχος του κόμματος να διαρρέει προς το planet-greece αλλά και άλλα μέσα ενημέρωσης ότι ο Πάνος Καμμένος λέει "ναι" στη συγκυβέρνηση υπό προϋποθέσεις και μόλις πριν λίγο να αυτοδιαψεύδονται μέσω twitter" (διαβάστε όλο το ρεπορτάζ ΕΔΩ). Ήρθε, λοιπόν, τα μεσάνυχτα ο Νίκος Χατζηνικολάου να επιβεβαιώσει αυτά που γράφουμε εδώ και ώρες αναρτώντας στο προσωπικό του blog, στο enikos.gr, το έγγραφο από την Προεδρία της Δημοκρατίας, το οποίο ο ίδιος ο Καμμένος παρέδωσε στον Κάρολο Παπούλια, σύμφωνα με το οποίο δέχεται να συνεναίσει σε ενδεχόμενη Οικουμενική κυβέρνηση με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.


Ιδού το έγγραφο:

Όμως ο Πάνος Καμμένος βιάστηκε, ελάχιστα λεπτά πριν αναρτηθούν τα έγγραφα αυτά στο διαδίκτυο, να βγει στην εκπομπή της Έλλης Στάη να τα διαψεύσει, όπως επίσης τα διέψευσε με σχόλιό του και στο planet-greece, παραπέμποντάς μας σε ανάρτησή του στο twitter:

Λίγη ώρα μετά τη διάψευσή του στο planet-greece βγήκε στην εκπομπή της Έλλης Στάη, εκεί άρχισαν να αποκαλύπτονται όλα τα κομμάτια του παζλ:

Ο Πανος Καμμένος, με τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή NETWEEK της ΝΕΤ με την Έλλη Στάη, αρνήθηκε ότι παρέδωσε ο ίδιος στην Προεδρία της Δημοκρατίας, το έγγραφο που εμφανίζει το εναλλακτικό σχέδιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων με τις προϋπόθεσης στήριξης μίας κυβέρνησης συνεργασίας.

Μόνο που εμάς κύριε Καμμένο, μάς το διάβασαν οι άνθρωποι από την Προεδρία της Δημοκρατίας! Όπως το έστειλαν τελικά και στο Νίκο Χατζηνικολάου.

Τι ακριβώς μπορεί να συμβαίνει με τις απόψεις σας δεν μπορούμε να γνωρίζουμε. Αλλά να βγαίνουν τόσοι άνθρωποι... ψεύτες, δε στέκει!!! Μήπως θέλετε να μας πείτε και κάτι παραπάνω;
planet-greece
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ