2012-05-15 02:03:13
Φωτογραφία για ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ: ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ
Παρόλο που το ξεκίνημα του Ολυμπιακού στον τελικό δεν ήταν καλό, όταν η διαφορά μειώθηκε στους 6 πόντους ο Βαγγέλης Μάντζαρης πίστεψε στο τρόπαιο.

Ο νεαρός γκαρντ του Ολυμπιακού μίλησε στον "Novasportsfm" για την κατάκτηση της Euroleague, αλλά και το πώς έσβησε τους Ναβάρο και Τεόντοσιτς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάντζαρη:

Για το μαρκάρισμα στον Ναβάρο και τον Τεόντοσιτς: «Δεν μπορώ να πω πως έχω… μεγαλώσει. Από την πλευρά μου, κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα. Όλα τα υπόλοιπα είναι περιττά».

Για τι έλεγαν στον πάγκο όταν βρίσκονταν πίσω στο σκορ: «Είχαμε μια ανησυχία, δεν έβγαιναν αυτά που είχαμε σχεδιάσει. Κυρίως οι Έλληνες προσπαθούσαμε να αφυπνίσουμε την ομάδα, να βγάλουμε πάθος και ενέργεια».

Για το σημείο που ο ίδιος πίστεψε ότι θα πάρει ο Ολυμπιακός το τρόπαιο: «Όταν μειώθηκε η διαφορά στους 6 πόντους έξι επτά λεπτά πριν το τέλος, το πίστεψα πάρα πολύ. Είπα ότι θα το πάρουμε».

Για το δύσκολο ξεκίνημα της χρονιάς: «Ηταν λίγο δύσκολο στην αρχή. Υπήρχε αμφιβολία για το αν θα πετύχουμε και τι θα γίνει. Εμείς δουλεύαμε, είχαμε καλή χημεία ως ομάδα και πιστεύαμε ότι θα είμαστε έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή. Όσο πέρναγε ο καιρός ήμασταν καλύτεροι. Στο top16 παρουσιαστήκαμε βελτιωμένοι και το Final 4 ήμασταν καλοί με αποκορύφωμα την κατάκτηση του τροπαίου».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ