2012-05-15 00:07:18
Φωτογραφία για ''Τελείωσε'' τον Μακλίς η Άστον Βίλα
Η Άστον Βίλα απομάκρυνε από την τεχνική της ηγεσία τον Άλεξ ΜακΛις μόλις μία ημέρα μετά 

την λήξη της φετινής Πρέμιερσιπ. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ο Σκωτσέζος τεχνικός είχε συνάντηση τη Δευτέρα με τον πρόεδρο των "χωριατών" Ράντι Λέρνερ, με τον τελευταίο να του ανακοινώνει τη λύση του συμβολαίου του με την ομάδα.

Η εξέλιξη αυτή ήταν και η αναμενόμενη, βάσει της κόντρας που είχε ο ΜακΛις καθόλη τη διάρκεια της σεζόν με τους οπαδούς της Βίλα (δεν τον είδαν ποτέ με καλό μάτι προερχόμενος από τη μισητή συμπολίτισσα Μπέρμιγχαμ) αλλά και των απογοητευτικών αποτελεσμάτων για την ομάδα του Μπέρμιγχαμ.

Η Άστον Βίλα τερμάτισε άλλωστε στην 16η θέση της βαθμολογίας, δύο πόντους πάνω από την επικίνδυνη ζώνη,ενώ σημείωσε αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία της όσον αφορά στα εντός έδρας ματς με μόλις τέσσερις νίκες.

Επιπλέον, οι 38 πόντοι που συγκέντρωσε ο ΜακΛις είναι λιγότεροι και από όσους μάζεψε την περασμένη σεζόν (39 πόντοι), όταν δεν μπόρεσε να κρατήσει τη Μπέρμιγχαμ στη μεγάλη κατηγορία.


"Το συμβόλαιο του ΜακΛις τερματίστηκε άμεσα. Ο σύλλογος ήταν απογοητευμένος με τα φετινά αποτελέσματα, τις εμφανίσεις και το γενικότερο μήνυμα που στείλαμε στον κόσμο μας", ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του αγγλικού συλλόγου.

Όσον αφορά στον αντικαταστάτη του στην τεχνική ηγεσία, τα πρώτα σενάρια φέρνουν τους ανθρώπους της Βίλα να ενδιαφέρονται έντονα για τον τεχνικό της Νόριτς, Πολ Λαμπέρτ.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ