2012-05-14 17:04:55
Φωτογραφία για Μέχρι 16 Ιουλίου η νέα αύξηση
Στη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία ολοκληρώθηκε αποφασίστηκε ομόφωνα η έγκριση της νέας αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, ύψους 22,8 εκατομμυρίων ευρώ και με δικαίωμα συμμετοχής με ποσό από 50.000 ευρώ και πάνω. Στο πάνελ βρισκόταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ζήσης Βρύζας, ο νομικός εκπρόσωπος Αχιλλές Μαυρομάτης.

Παρόντες στην γενική συνέλευση ήταν το 71,58% των μετόχων.  

Στη νέα Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου στόχος είναι τα 22,8 εκατομμύρια ευρώ και η οποία δεν θα είναι ανοικτή για τον κόσμο. Όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει θα πρέπει να καταβάλλει τουλάχιστον το ποσό των 50.000 ευρώ. Σε ερώτηση γιατί δεν συμμετέχει ο κόσμος ο Ζήσης Βρύζας απάντησε "Είναι μία διαδικασία που απαιτεί χρόνο και έξοδα. Ο κόσμος υποφέρει και η λογική μας είναι ότι το καλοκαίρι θα πρέπει να μας βοηθήσει με την αγορά διαρκείας. Και εγώ ήθελα η αύξηση να είναι ανοικτή, αλλά δε γίνεται". 


Η Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου εγκρίθηκε ομόφωνα μέχρι της 16 Ιουλίου και με δικαίωμα επέκτασης για ένα μήνα ακόμα μετά το πέρας αυτής της ημερομηνίας. 

Σε ερώτηση για τις δύο προηγούμενες αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου, ο Αχιλλέας Μαυρομάτης, απάντησε: "Σε αυτήν του Δεκεμβρίου μπήκε το 1 εκατομμύριο ευρώ από τον Σαχπατζίδη. Στην άλλη δε μπήκαν χρήματα". 

Όσον αφορά τα χρήματα των Βιολίδη και Ζαγοράκη, έπειτα από ερώτηση μετόχου, ο Βρύζας επανέλαβε ότι με τον Βιολίδη υπάρχει διακανονισμός μέχρι τις 30/6 και η ΠΑΕ δε δέχτηκε άλλο διακανονισμό. Όσο για τις 320.000 ευρώ του Ζαγοράκη, είπε ότι το θέμα παραμένει ανοικτό. 

Επίσης για την κατάσταση στην ΠΑΕ και το επενδυτικό, ο Βρύζας είπε: "Κάνουμε επαφές με επενδυτές αλλά τίποτα δεν είναι ακόμα ανακοινώσιμο".
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ