2012-05-14 16:42:40
Φωτογραφία για 10 εκατομμυρια λίρες το κληροδότημα της Νταιάνα για τους πρίγκηπες!
Στη μνήμη της μανούλας του, της πριγκίπισσας Diana, θα ανάψει μια λαμπάδα ναααα (με το συμπάθιο) ο πρίγκιπας William, καθώς του αφήνει κληροδότημα 10 εκατομμυρίων λιρών που θα βάλει στην τσέπη του σε λίγες ημέρες, οπότε και γίνεται 30!

Η αδικοχαμένη πριγκίπισσα είχε μεριμνήσει για τα δύο της αγόρια, αφήνοντας στο καθένα ένα αξιοσέβαστο κομπόδεμα, που θα το λάβουν μόλις «πατήσουν» τα πρώτα –άντα.

Η Diana άφησε πίσω της περιουσία 13 εκατομμυρίων λιρών περίπου, εκτός των φόρων κληρονομιάς των 8,5 εκατομμυρίων.

Επίσης, η περιουσία της περιλαμβάνει μετοχές και τοκομερίδια, κοσμήματα, μετρητά από το διαζύγιό της (17 εκατ. λίρες), φορέματα και άλλα προσωπικά αντικείμενα που βρίσκονται στο παλάτι του Kensington.

Στην αρχική διαθήκη, που είχε συνταχθεί το 1993, η Diana όριζε να πάρουν εξίσου τα δύο της παιδιά την περιουσία μόλις γίνουν 25 ετών. Ωστόσο, ύστερα από απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου τον Δεκέμβρη του 1997 (λίγους μήνες μετά τον θάνατό της), οι όροι άλλαξαν και ο William με τον Harry θα μπορούν να πάρουν τα χρήματα μόλις γίνουν 30.


Στις 21 Ιουνίου τριανταρίζει ο William και, ήδη, οι φήμες λένε ότι κάνει σχέδια με την Kate Middleton για το τι θα τα κάνουν τα λεφτά. Το επικρατέστερο σενάριο θέλει το πριγκιπικό ζεύγος να αγοράζει σπίτι (γιατί καλέ; Μικρό τους πέφτει το παλάτι του Kensington;), αλλά και τον William να μην παίρνει όσα του αναλογούν και να αφήνει μεγαλύτερο μερίδιο στον Harry, αφού ο ίδιος θα βάλει στην τσέπη το εισόδημα του δουκάτου της Κορνουάλης, όταν ο πατέρας τους γίνει βασιλιάς…​
star.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ