2012-05-14 15:57:33
Φωτογραφία για «ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ...4ο ΑΣΤΕΡΙ»
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός σήμερα το μεσημέρι στο «Γ. Καραϊσκάκης» παρουσίασε τις νέες κάρτες για την αγωνιστική σεζόν 2012/13, στις οποίες παρατηρείται μείωση λόγω της οικονομικής κρίσης Την εκδήλωση συντόνισε ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, ενώ το πρόγραμμα της ΠΑΕ παρουσίασε ο Γενικός Διευθυντής και Δ' αντιπρόεδρος του συλλόγου, Γιάννης Μώραλης.

Τους παίκτες του Ολυμπιακού εκπροσώπησαν οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Γιάννης Φετφατζίδης.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος πήρε πρώτος το λόγο και ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ στην παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κόσμος, είναι πολύ σημαντικό για εμάς να γνωρίζουμε πως έχουμε τη στήριξη του κόσμου. Πάντα ο κόσμος είναι δίπλα μας και αυτό που υποσχόμαστε εμείς είναι να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Ο Γιάννης Φετφατζίδης με τη σειρά του είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Και πέρυσι ήμουν στην παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ανταπεξέ3ρχεται σε αυτό. Όπως και τη φετινή χρονιά θα παλέψουμε για το 4ο αστέρι και θα έχουμε τον κόσμο δίπλα μας».


Τον λόγο πήρε ο Γιάννης Μώραλης, ο οποίος ανέλυσε το πλάνο της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια διαρκείας: «Θα ήθελα να συγχαρούμε την ΚΑΕ Ολυμπιακός, την ομάδα μπάσκετ, τους παίκτες και τους προπονητές για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Χαίρομαι που οι Φετφατζίδης και Αβραάμ είναι εδώ καθώς ήταν και στην περσινή εκδήλωση και ελπίζω να είναι και τη φετινή σεζόν», ήταν τα πρώτα λόγια του Γενικού Διευθυντή της ΠΑΕ. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και τη νέα σεζόν, στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και θέλουμε τη στήριξη του κόσμου για να βάλουμε το τέταρτο αστέρι».

Στην συνέχεια ανέλυσε το «ερυθρόλευκο» πλάνο για τα εισιτήρια διαρκείας: «Βάζουμε ένα νέο πρόγραμμα, ένα στόχο για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Αν κάποιος αγοράσει και την επόμενη χρονιά εισιτήριο διαρκείας και κλείσουν 10ετία, θα έχουν έξτρα 10% μείωση».

Ο Γιάννης Μώραλης, πρόσθεσε: «Αυτά τα προνόμια είναι σημαντικά για τους φιλάθλους μας. Έχει γίνει μια καλή δουλειά από το εμπορικό τμήμα, θα γίνει και μέσα από το επικοινωνιακό τμήμα χωρίς ωστόσο να υπάρχουν υπερβολές. Θέλουμε τον κόσμο του Ολυμπιακού στο γήπεδο και γνωρίζουμε πως πάντα είναι δίπλα μας. Την περσινή σεζόν βγήκαν 16.500 εισιτήρια, ενώ αυτή την σεζόν βγαίνουν περίπου 18.500 εισιτήρια. Πιστεύω ότι ο κόσμος θα ανταποκριθεί».

Για τις μειώσεις στα εισιτήρια διαρκείας: «Βλέπουμε στις διάφορες κατηγορίες πως σημειώνεται μείωση από 12% έως 15%, κάτι που φτάνει περίπου στο 20% την τελευταία διετία. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να τονίσω κάτι. Είναι μια λάθος σύγκριση στα εισιτήρια διαρκείας του Ολυμπιακού, με αυτά του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ. Είναι ένα γήπεδο 33.000 θέσεων και στην άλλη πλευρά υπάρχει στάδο 64.000 θέσεων, για να μην μιλήσουμε για το μπάτζετ και την εικόνα των ομάδων».

Για τα έσοδα που περιμένει η ΠΑΕ από την πώληση των εισιτηρίων: «Τα έσοδα που κάναμε την περσινή σεζόν ήταν περίπου στα 10 εκ. ευρώ. Δεν ξέρουμε τι θα κάνουμε τη νέα χρονιά. Είμαστε αισιόδοξοι αλλά δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε τη δεδομένη κατάσταση και την ψυχολογία των φιλάθλων τη δεδομένη στιγμή».

Για την απαγόρευση εισόδου μικρών παιδιών μαζί με τους γονείς του: «Δεν υπάρχει δυνατότητα στο «Γ. Καραϊσκάκης» ένα παιδί 6, 7, 8 ετών μαζί με τον γονιό του. Είναι θέματα ασφαλείας. Δεν έχουμε δυνατότητα να υλοποιήσουμε τέτοια... παράπονα. Ειδικά στο Champions League έχουμε δεχθεί πολλές παρατηρήσεις από την UEFA. Σχεδόν σε κάθε αγώνα που το «Γ. Καραϊσκάκης» δεν γεμίζει, έχουμε παιδική εξέδρα, με παιδιά από τα σχολεία, από τις σχολές, αλλά με νόμιμο τρόπο, χωρίς να υπάρχουν περισσότερα προβλήματα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
VIDEO: Skate στον… δρόμο
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
VIDEO: Skate στον… δρόμο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ