2012-05-14 14:36:24
Φωτογραφία για ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΙΚΑΡΟΥ ΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Ο Ολυμπιακός κατακτώντας το Ευρωπαϊκό τρόπαιο απέδειξε πως οι Έλληνες είναι ικανοί για μεγάλα πράγματα, όπως αναφέρει η συγχαρητήρια ανακοίνωση του Ικάρου Καλλιθέας.

Παράλληλα ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Δημήτρης Παπαδόπουλος, δήλωσε περήφανος για τη συμμετοχή δύο ελληνικών ομάδων στο Final 4 της Ευρωλίγκας, τόσο του Ολυμπιακού όσο και του ΠΑΟ, τονίζοντας πως αυτή η επιτυχία γεμίζει με ευθύνες τον σύλλογο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Ο Ίκαρος Καλλιθέας θα ήθελε να συγχαρεί θερμά και να ευχαριστήσει τον Ολυμπιακό για την απίστευτη χαρά που έδωσε όχι μόνο στον κόσμο του μπάσκετ, αλλά γενικότερα στους Έλληνες σε αυτή τη δύσκολη περίοδο της χώρας, με την κατάκτηση της Ευρωλίγκα. Η επική ανατροπή του επί της ΤΣΣΚΑ δείχνει πως οι Έλληνες μπορούμε να επιτύχουμε ακόμα και πράγματα που μοιάζουν ακατόρθωτα, ενώ η εντυπωσιακή παρουσία των νεαρών Ελλήνων παικτών του, πιστοποίει πως το άθλημα έχει σπουδαίο μέλλον στη χώρα μας.


«Η τεράστια επιτυχία του Ολυμπιακού, αλλά και η άξια παρουσία του Παναθηναϊκού στον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ μας κάνουν υπερήφανους και μόνο», δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Δημήτρης Παπαδόπουλος και συμπλήρωσε: «Παράλληλα, όμως, δημιουργούν στον Ίκαρο την αίσθηση ευθύνης, ώστε να διορθωθούν τα κακώς κείμενα του Ελληνικού μπάσκετ και να μην μείνουν ανεκμετάλλευτες αυτές οι επιτυχίες. Συνάμα, μας δημιουργείται η ευθύνη να επενδύσουμε στους νεαρούς Έλληνες παίκτες, οι οποίοι αποδεικνύουν πως έχουν και το ταλέντο, αλλά και την καρδιά για να φέρουν επιτυχίες στις ομάδες. Η επόμενη μέρα της κατάκτησης της Ευρωλίγκα είναι μέρα ευθύνης για όλους όσοι αγαπάνε το κορυφαίο άθλημα στην Ελλάδα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το παράδειγμα του Παπούλια
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το παράδειγμα του Παπούλια
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ