2012-05-14 10:47:03
Φωτογραφία για «ΥΠΗΡΞΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΒΙΕΪΡΑ»
Έντονο είναι το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ούγκο Βιεϊρά, καθώς σύμφωνα με τον μάνατζερ του παίκτη, οι ερυθρόλευκοι έκαναν κρούση για την απόκτησή του.

Ο Ντομίνγκος Πασιένσια βρίσκεται πολύ κοντά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσία των ερυθρόλευκων και όπως είναι εύκολα αντιληπτό, το όνομα του Πορτογάλου προπονητή… εμπλέκεται σε περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, όσον αφορά τον σχεδιασμό της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου για τους νταμπλούχους Ελλάδας.

Ένα από τα ονόματα που έχουν… ξεχωρίσει στα δημοσιεύματα από την Πορτογαλία είναι αυτό του Ούγκο Βιεϊρά, ο οποίος αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τη Ζιλ Βιθέντε και σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο μάνατζερ του παίκτη, Κάρλος Γκονσάλβες στο «Goal», οι ερυθρόλευκοι έχουν ήδη… χτυπήσει την «πόρτα» του ποδοσφαιριστή.

«Υπήρξε μια προσέγγιση από τον Ολυμπιακό, αλλά είναι ακόμη νωρίς, δεν θα βιαστούμε με τον Ούγκο για τον επόμενο… σταθμό της καριέρας του. Θέλει να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή, θέλει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του. Μέχρι τα τέλη του μήνα θα έχουμε καλύτερη εικόνα για το μέλλον του», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του εκπροσώπου του Πορτογάλου 23χρονου επιθετικού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ξύπνημα με τα κοκόρια
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ξύπνημα με τα κοκόρια
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ