2012-05-14 09:28:03
Φωτογραφία για Αναγνώστης αναφέρεται στον Θεοδωράκη και στην εκπομπή Πρωταγωνιστές
«Πρωταγωνιστες» η πιο ομορφα κεκαλυμμένη επιθεση κατα της Χρυσης Αυγης. Ευγε κυριε Θεοδωρακη.

Το ονομα σας το εμαθα μολις σημερα αφου ειναι και η πρωτη φορα που παρακολουθησα εκπομπη σας, η συγνωμη μαλλον θα επρεπε να πω ..ταινια σας! Με παραπλανησατε εσκεμμενα φυσικα με τα αποσπασματα της συνεντευξης που δειχνατε με τον κο Μιχαλολιακο. Ηταν πολυ ομορφα στημενη η εκπομπη σας, οι ερωτησεις σας, καθως και οι τοποθετησεις ολων των ειδικων! Που ειχατε αποψε στην εκπομπη σας. Αυτο που δεν κατανοείτε και εσεις οπως και ολοι οι αλλοι που εκαναν παρομοιες εκπομπες με τη δικη σας (λυπαμαι …δεν πρωτοτυπησατε… ισως να το πετυχατε αυτο… μονο στο στησιμο σας. Με αυτο το σκεπτομενο υφος με το χερι τοποθετημενο στο πηγουνι σας…) Ειναι οτι ολοι οσοι ψηφισαν Χρυση Αυγη …ηξεραν τι ψηφισαν. Αυτο που ισως δεν ηξεραν ειναι το τι ψηφιζαν μεχρι τωρα!

Ενισταμαι γιατι παρολο που τα στελεχη της Χρυσης Αυγης δεν ειχαν καμια σχεση με την μεχρι τωρα πολιτικη ζωη της χωρας μας ειναι και τα μοναδικα στελεχη που σε καθε συνεντευξη απλα δεχονται επιθεσεις και διαρκως ειναι σε διαδικασια απολογιας! Ενω ολοι οι υπολοιποι που ειτε αμεσα ειτε εμμεσα ευθυνονται για την καταντια της χωρας μας, αντι να απολογηθουν… αντιθετα ειναι στην επιθεση!


Βαρεθηκα να ακουω διαρκως τις ιδιες ερωτησεις… βαρεθηκα να επαναλαμβανουν ολα τα καναλια τα ιδια βιντεο!

Βαρεθηκα το μειζον θεμα να ειναι το γιατι! Πηρε η χρυση αυγη το 7%, θελω και απαιτω το θεμα να ειναι… γιατι χαθηκε η ελπιδα μας, τα ονειρα μας, γιατι φοβομαστε να μεγαλωσουμε τα παιδια μας στην πατριδα μας, γιατι αφαιρεσαν με τοσο επαισχυντο τροπο την αξιοπρεπεια και την περηφανια απο την τριτη ηλικια, γιατι φοβαμαι οτι αν μεγαλωσω τα παιδια μου με ηθικες αξιες και ιδανικα απλα θα τα κανω ερμαιο στον καθε επιτηδειο, γιατι οταν βγαινει το παιδι μου καποια βολτα με τους φιλους του, αντι να χαρω που μεγαλωνει φοβαμαι και του δινω οδηγιες πως να αντιδρασει αν του επιτεθουν και του ζητησουν το κινητο του η το χαρτζηλικι του, γιατι χασαμε το χαμογελο μας και την αισιοδοξια μας…γιατι…γιατι…αμετρητα γιατι!

Μη μου προκαλειτε λοιπον επιπλεον θυμο και μην υποτιματε αλλο την νοημοσυνη μου! Απλα... Λυστε μου εστω καποια απο τις παραπανω αποριες, βρειτε τους υπευθυνους και τιμωρηστε τους!

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ