2012-05-13 23:17:07
Φωτογραφία για Η πυραμίδα των εκλογών και των χαμένων νικητών
Τα πρόσφατα εκλογικά αποτελέσματα απέδειξαν τον κανέναν νικητή των εκλογών. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια που όλοι προσπαθούν να συγκαλύψουν ,καθένας τους για δικούς του σκοπούς.

Α) Η ΝΔ το πρώτο κόμμα στη πυραμίδα των χαμένων, γιατί με τέτοιο βασικό αντίπαλο (ΠΑΣΟΚ) κατάφερε να πάρει μόνο το 18% του 60% των Ελλήνων ψηφοφόρων! (Θα φταίει μάλλον ότι ο κ. Σαμαράς δεν κατάφερε από το 2009 να κρατήσει μια σταθερή θέση π.χ απέλαση κομματικών στελεχών μια για το ΝΑΙ κ μία για το ΟΧΙ)

Β) Το ΣΥΡΙΖΑ με τέτοιους αντίπαλους και ως αριστερό ριζοσπαστικό κόμμα στην σημερινή Ελλάδα που έχουν πληγεί κατά κύριο λόγο τα εργασιακά δικαιώματα και στην εποχή της άνεργης σύγχρονης Ελλάδας θα μπορούσε να έχει την αυτοδυναμία, αν είχε ένα πιο ρεαλιστικό προεκλογικό πρόγραμμα, και μετρίαζε την ανθελληνική του στάση στα εθνικά ζητήματα. Γ) Το ΠΑΣΟΚ δεν κατάφερε να ξεπεράσει ούτε το 15% του 60%...πέρασε σε νέα διάσταση, χάρη στις κινήσεις του κ
. Παπανδρέου κατά κύριο λόγο που χαρακτήρισαν το ΠΑΣΟΚ ως το κόμμα του μνημονείου. Κάποτε λέγανε ο λαός δεν ξεχνά τι θα πεί δεξιά... αλλά δεν ξεχνά κ τι θα πει Παπανδρέου Δ) Οι Ανεξάρτητοι ¨Έλληνες θα μπορούσαν κ αυτοί να έχουν ένα μεγαλύτερο ποσοστό αν το πρόγραμμα τους σύγκλινε προς την πραγματική κατάσταση της Ελλάδας, ή τουλάχιστον αν κατάφερναν να μας πείσουν ότι αυτά που ισχυρίζονται είναι πραγματοποιήσιμα και θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μια κατάσταση βιώσιμη για την Ελλάδα κ το λαό της (μάλλον χλωμότατο).

Ε)Η ΔΗΜΑΡ ίσως το μοναδικό κόμμα με απόψεις πιο ρεαλιστικές περί του μόνου εφικτού αντιπροσωπευτικού στα σχέδια και στη θέληση του λαού προγράμματος χαμηλά στην κατάταξη των χαμένων... και αυτό μόνο για το χαμηλό ποσοστό των εκλογών.

Ζ)Η Χρυσή αυγή, το ποσοστό της οποίας καθρεφτίζει την πιο λυπηρή και ταυτόχρονα απεγνωσμένη κατάσταση πολλών Ελλήνων πολιτών λόγω της αναστάτωσης στο εσωτερικό της χώρας λόγω του Μνημονείου αλλά και την ανευθυνότητα και την ανυπαρξία της ελληνικής αστυνομίας, εκ της οποίας κ πηγάζει το μεγαλύτερο ποσοστό της Χρυσής Αυγής, μετά από το ποσοστό του ΛΑΟΣ το οποίο βρέθηκε στα τάρταρα αφού επέδειξε ότι τα λόγια του κ. Καρατζαφέρη θα μείνουν για πάντα λόγια ή στην καλύτερη θα γίνουν κολοτούμπες!

ellinasrealistis.blogspot.it
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ