2012-05-13 22:07:03
Φωτογραφία για «Έχω αμφιβολίες…»
Ο Φερέιρα δεν θέλησε να πάρει σαφή θέση για το πέναλτυ του Καντέ πάνω στον Φφωτάκη. Με την ίδια ευκολία φυσικά παίρνει θέση όταν η δική του ομάδα ζητά κάποιο πέναλτυ. «Από τη θέση που ήμουν δεν έχω σαφή άποψη αλλά αμφιβολία και να είστε σίγουροι πώς όταν έχω σαφή εικόνα για μια φάση και μου το επιβεβαιώνουν και άνθρωποι που τους εμπιστεύομαι, εκφράζω άποψη. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο ΠΑΟΚ διαμαρτύρεται.

Στο ματς της κανονικής περιόδου ο ΠΑΟΚ κέρδισε ένα πέναλτυ από τον Σαριέγκι που για μένα ήταν αμφίβολο αλλά κανείς από τον ΠΑΟΚ δε διαμαρτυρήθηκε. Εγώ φώναξα για το πέναλτυ στον Κουίνσι στο ματς με τον Ατρόμητο γιατί ήμουν σίγουρος ότι έγινε…»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο παιχνίδι: «Ήταν μια σπουδαία νίκη για εμάς. Είχα πει ότι η ομάδα με τα περισσότερα κουράγια και την καρδιά θα κερδίσει την πρωτιά. Εμείς σήμερα κάναμε ευκαιρίες και σκοράραμε ότι δηλαδή δεν έγινε στα περασμένα ματς που αν και ήμασταν καλύτεροι δεν είχαμε σκοράρει στις ευκαιρίες. Δεν ξέρω τι θα γίνει στις δυο τελευταίες αγωνιστικές γιατί η ομάδα είναι κατάκοπη και έχουμε και απουσίες»
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ