2012-05-13 04:25:32
Φωτογραφία για ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ: ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 100% ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ
Ένα όνειρο που θα γίνει πραγματικότητα θα είναι, για τον Κώστα Παπανικολάου, αν ο Ολυμπιακός κατακτήσει την ευρωλίγκα. Ο ερυθρόλευκος παίκτης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ευρωλίγκας και για το τι θα πρέπει να κάνουν αυτός και οι συμπαίκτες του κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε για:

... τον τελικό: «Πρώτα απ’ όλα, είναι μία μεγάλη επιτυχία για την ομάδα, σε μία δύσκολη σεζόν. Είμαστε μία νέα και καινούρια ομάδα και γι’ αυτό είμαστε πολύ χαρούμενοι που προπονούμαστε για τον τελικό της Ευρωλίγκας. Να χαρούμε το ματς και να κάνουμε το καλύτερο για να κατακτήσουμε το τρόπαιο».

...την ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Είναι μία καλή και έμπειρη ομάδα, με μεγάλα αστέρια, όπως είναι οι Τεόντοσιτς και Κιριλένκο, παίκτες που θα ήθελε κάθε ομάδα της ευρωλίγκας. Για εμάς είναι μία μεγάλη πρόκληση. Ξέρουμε πως είναι καλύτερη ομάδα, αλλά εμείς δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Να κάνουμε το καλύτερο στο παρκέ».


... το πως θα μαρκάρει τον Αντρέι Κιριλένκο: «Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να προσέχω την κίνηση χωρίς την μπάλα που κάνει αλλά και να μην τον αφήσω να πάρει πολλά επιθετικά ριμπάουντ. Αυτό είναι σημαντικό για εκείνον. Θέλει να πηγαίνει πρώτος για ριμπάουντ και να πασάρει στους συμπαίκτες του. Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο, να μην τον αφήσω να σκοράρει πολύ και έτσι να βοηθήσω την ομάδα μου».

...το αν κατακτήσει την ευρωλίγκα: «Θα είναι ένα όνειρο που θα γίνει αληθινό για μένα. Το θέλω πολύ, αλλά είναι ένα ματς 40 λεπτά. Δεν έχουμε πάρει τίποτα ακόμα και γι’ αυτό θα πρέπει να δώσουμε κάτι παραπάνω από το 100% των δυνατοτήτων μας, για να κατακτήσουμε το τρόπαιο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ