2012-05-12 19:46:40
Φωτογραφία για «Καλό να κερδίσει ο Ολυμπιακός!»
Ο Στράτος Περπέρογλου τόνισε στο gazzetta.gr πως ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να χρεώσει στη διαιτησία την ήττα απ' την ΤΣΣΚΑ Μόσχας κι ευχήθηκε να τη νικήσει ο Ολυμπιακός!

Έπειτα από δύο συμμετοχές σε Final Fours κι ισάριθμες κατακτήσεις της Ευρωλίγκας (2009 & 2011), ο Στράτος Περπέρογλου είναι υποχρεωμένος να ζήσει την πικρή εμπειρία ενός μικρού τελικού (13/5 vs Μπαρτσελόνα). Η απογοήτευση μεγάλη, αλλά, όπως εξήγησε στο gazzetta.gr, «έτσι είναι η ζωή, για μία φάση μείναμε εκτός τελικού του Final Four. Συνεχίζουμε, υπάρχει η επόμενη ημέρα, έχουμε μπροστά μας τους Τελικούς της Α1. Πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι».

Ο τρόπος της ήττας στον πρώτο ημιτελικό πόνεσε την ομάδα, που είδε την (υπερ)προσπάθειά της να σταματά πάνω στη ρώσικη ομάδα. Και μόνο, αφού ο διεθνής φόργουορντ δε θέλει να μιλά για τη διαιτησία.

«Ακόμη κι έτσι είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε τον ημιτελικό. Το κάναμε το 2009, όταν με εχθρική διαιτησία κατακτήσαμε το τρόπαιο. Δεν πρέπει να ψάχνουμε για δικαιλογίες. Δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας, πρέπει να ανασυνταχτούμε κι όχι να μιλάμε για τη διαιτησία» σχολίασε, πριν συνεχίσει περί μικρού τελικού:


«Είναι δύσκολο, όταν δεν υπάρχει στόχος. Θα ήταν καλύτερα να μην είχαμε μπροστά μας τον μικρό τελικό. Αλλά θα το συμπεριλάβουμε στην προετοιμασία μας εν όψει της μάχης τίτλου στην Α1».

Ο «Πέρπε» δεν παρέλειψε να δώσει και την υπόσχεσή του στον κόσμο πως «θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Ο κόσμος το ξέρει, γι' αυτό μας χειροκρότησε στο τέλος, γι' αυτό μας συμπαραστέκεται στα εύκολα και στα δύσκολα».

Όσο για την προτίμησή του στον τελικό της τελικής φάσης, ευχήθηκε τα καλύτερα στον Ολυμπιακό, αφού εκπροσωπεί το ελληνικό μπάσκετ και το αξίζει βάσει της προσπάθειάς του. «Θα είναι καλό για το ελληνικό μπάσκετ να κερδίσει ο Ολυμπιακός. Έχει κάνει πολύ καλή χρονιά, πολύ καλή προσπάθεια. Κανείς δεν το περίμενε. Θα ήταν καλό» ήταν τα λόγια του.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ