2012-05-12 19:37:08
Φωτογραφία για Επιτήδιοι εκμεταλλεύονται την ανεργία και υπόσχονται δουλειά στη Γερμανία
Από 18 Απριλίου έως 9 Μαϊου είχαν μπει (από άτομο χωρίς στοιχεία μόνο με κινητά τηλεφωνά Γερμανίας και ελληνικό) δύο αγγελίες σε μεγάλη... Αθηναϊκή εφημερίδα αγγελιών, που καλούσαν κόσμο να εργαστεί στην Γερμανία σε δημόσια έργα και σε εστιατόρια, όπως έλεγαν. Ο μισθός αναγραφόταν στις αγγελίες,1600 και 1200 ευρώ αντίστοιχα. Οι αγγελίες είχαν τόπο "Κηφισιά"

Αυτός που απαντούσε στο τηλέφωνο έδινε ένα όνομα πουισχυριζόταν ότι είναι το όνομα του, επιβεβαίωνε με μεγάλη σιγουριά την ύπαρξη της εργασίας και του μισθού, συμβούλευε τί να πάρουμε μαζί μας κατά την αποχώρηση και ζητούσε 300 ευρώ σε συγκεκριμένο λογαριασμό για να βγάλει τα ομαδικά εισιτήρια και να μεταφράσει τις συμβάσεις εργασίας, όπωςέλεγε.

Καλούνται όποιοι επικοινώνησαν με αυτή την αγγελία, κατέθεσαν τα χρήματα που ζητούσαν και δεν πραγματοποιήθηκε αυτό που έλεγε η αγγελία (πήραν τα χρήματα και δεν τον πήγαν ούτε στην Γερμανία, ούτε στην δουλειά), να απευθυνθεί με το απόκομμα της αγγελίας στο τμήμα ηλεκτρονικού εγκλήματος της ασφάλειας Αθηνών όπου έχει κατατεθεί ήδη μήνυση για απάτη για την υπόθεση αυτή, ή με τον ίδιο τρόπο στην κοντινότερη Ασφάλεια που θα επικοινωνήσει με το παραπάνω τμήμα της ασφάλειας Αθηνών.

patrastimes.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ