2012-05-12 19:23:29
Φωτογραφία για ΓΙΑΣΙΚΕΒΙΤΣΙΟΥΣ: ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...
Τον πρώτο τελικό του ελληνικού πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό σκέφτονται πλέον οι παίκτες του ΠΑΟ, με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να τονίζει πως η ομάδα του θα είναι έτοιμη την Πέμπτη.

Αρχικά ο Λιθουανός γκαρντ αναφέρθηκε στον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Τα είπα πολύ καθαρά όλα χθες. Είδαμε το βίντεο και είδαμε τι έγινε. Μας μένει μία πικρή γεύση αλλά οκ. Συνεχίζουμε. Μας πόνεσε πολύ όλους αυτό που έγινε. Πλέον όμως δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι πέρα από το να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για να κερδίσουμε τα επόμενα ματς».

Στη συνέχεια τόνισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του έχουν πλέον στο μυαλό τους τους τελικούς με αντίπαλο τον Ολυμπιακό: «Είναι μεγάλη διοργάνωση το Final 4 αλλά δεν τα καταφέραμε και πλέον συγκεντρωνόμαστε στους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος. Είναι το τελευταίο τρόπαιο της σεζόν που μας έχει μείνει να διεκδικήσουμε και θα κάνουμε τα πάντα για να το πάρουμε».

Για τον τελικό της Ευρωλίγκας, υπογράμμισε: «Η ΤΣΣΚΑ είναι το φαβορί αλλά ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει την έκπληξη».

Τέλος για το αν η ομάδα του θα είναι έτοιμη την Πέμπτη για τον πρώτο αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό είπε: «Θα είμαστε έτοιμοι την Πέμπτη, θα μας προετοιμάσουν κατάλληλα οι προπονητές μας και θα είμαστε έτοιμοι».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ