2012-05-12 17:00:00
Φωτογραφία για ΚΕΣΕΛ: ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ
Τη στήριξη των οπαδών του Θρύλου ζητάει ο Μάρκο Κέσελ και υπόσχεται, ως... «ανταπόδοση», να κάνουν τα πάντα για την κούπα.

Οι ερυθρόλευκοι θα διεκδικήσουν αύριο (13/05, 21.00), κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τον τίτλο της Ευρωλίγκας. Η παρουσία του κόσμου τους στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης είναι έντονη, με το Σέρβο όμως να θέλει να γίνει ακόμα πιο παθιασμένη, ώστε να πανηγυρίσουν όλοι μαζί τη νίκη στον τελικό και την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.

Χαρακτηριστικό είναι, άλλωστε, το μήνυμα που έστειλε στους φιλάθλους: «Τους ζητάω να πιστέψουν σε εμάς κι εμείς θα προσπαθήσουμε να τους φέρουμε την κούπα της Ευρωλίγκας».

Είπε ακόμα Για την πρόκριση στον τελικό: «Είμαι πολύ χαρούμενος που προκριθήκαμε στον τελικό. Παίξαμε πολύ καλά απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Τώρα, ξεκουραζόμαστε και σκεφτόμαστε τον τελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Για το γεγονός πως οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα ήθελαν τον Παναθηναϊκό στον τελικό: «Εμείς δεν κοιτάμε τι κάνει ο Παναθηναϊκός. Μας ενδιαφέρει η δική μας ομάδα και δουλεύουμε για τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας».

Για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Είναι πολύ καλή ομάδα και το έχει αποδείξει. Εμείς, όμως, παίξαμε με μια επίσης πολύ καλή ομάδα, την Μπαρτσελόνα, και την κερδίσαμε. Το ίδιο θα κοιτάξουμε να κάνουμε και με την ΤΣΣΚΑ. Το «κλειδί» θα είναι να παίξουμε ακόμα καλύτερα από όσο μπορούμε και να έχουμε το ίδιο πάθος».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Δείτε την Anne Hathaway με μαγιό!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Δείτε την Anne Hathaway με μαγιό!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ