2012-05-12 16:15:12
Φωτογραφία για Εγκλωβισμένοι στην Αγία Σοφία οπαδοί του Ολυμπιακού...
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, γύρω στις 15:00 ώρα Ελλάδας υπεράριθμοι οπαδοί του Παναθηναϊκού επιτέθηκαν σε παρέες Ολυμπιακών που είχαν πάει στο μέρος για να δουν τα αξιοθέατα. Το συμβάν δεν άργησε γρήγορα να πάρει διαστάσεις και οι οπαδοί ήρθαν αντιμέτωποι σώμα σώμα. Η περιοχή μετατράπηκε σε πεδίο μάχης μπροστά στα μάτια των έκπληκτων τουριστών.

Η επέμβαση της τουρκικής αστυνομίας ήταν άμεση, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, προχώρησε σε συλλήψεις. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες κάποιοι οπαδοί και από τις δύο πλευρές διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο, ωστόσο ακόμα δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από τις Αρχές.

Η καλή εικόνα οπαδών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας, δυστυχώς αμαυρώνεται… Οπαδοί των «ερυθρολεύκων» αυτήν την ώρα είναι εγκλωβισμένοι μέσα στην Αγία Σοφία και δεν μπορούν να βγουν καθώς οπαδοί των «πράσινων» τους περιμένουν με άγριες διαθέσεις. Προσπαθεί να εξομαλύνει την κατάσταση η αστυνομία.


Η ένταση και τα επεισόδια μεταξύ των οπαδών των «αιωνίων» άρχισε από νωρίς το Σάββατο έξω από την Αγία Σοφία ενώ υπάρχει και η πληροφορία για τραυματισμό ενός οπαδού των «ερυθρόλευκων». Στην πορεία όμως η κατάσταση έγινε ακόμα χειρότερη Σύμφωνα με απολύτως επιβεβαιωμένες πληροφορίες, οπαδοί του Ολυμπιακού μένουν εγκλωβισμένοι μέσα στον ναό καθώς έξω από αυτόν υπάρχουν εξαγριωμένοι οπαδοί των «πράσινων» και η αστυνομία δεν επιτρέπει σε αυτούς των «ερυθρόλευκων» να βγουν ώστε να μην υπάρξουν περαιτέρω επεισόδια.
redwhitenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ