2012-05-12 14:54:16
Φωτογραφία για Βανδή - Θεοδωρίδου: Βάζουν... φωτιά στη νύχτα!
Μπορεί σε λίγες ημέρες να ξεκινούν τα νυχτερινά καλοκαιρινά προγράμματα, όμως παράλληλα κανονίζονται και τα σχήματα για τον επόμενο χειμώνα. Ενα από αυτά που ακούγονται είναι η συνεργασία της Δέσποινας Βανδή με τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο γυναίκες είναι σε συζητήσεις προκειμένου να είναι μαζί τη χειμερινή σεζόν σε πολύ γνωστό νυχτερινό κέντρο.

Οι δύο τραγουδίστριες, μπορεί να μην είναι κολλητές, όμως η μία συμπαθεί την άλλη και υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση. Μάλιστα φέτος η Δέσποινα επισκέφθηκε το νυχτερινό κέντρο «Βοτανικός» στην Αθήνα όπου εμφανίζονταν η Νατάσα με τη Μαρινέλλα και φυσικά δεν σταμάτησε στιγμή να τις χειροκροτεί, ενώ στο τέλος επισκέφθηκε τις δύο τραγουδίστριες στα καμαρίνια τους.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν τελικά οι δύο τραγουδίστριες τα βρουν μεταξύ της θα δούμε ένα σχήμα το οποίο θα συζητηθεί, αφού από τη μια η ποπ Δέσποινα Βανδή θα ανεβάσει επικίνδυνα την αδρεναλίνη, ενώ η Νατάσα με το σούπερ λαϊκό της πρόγραμμα θα φέρει τα πάνω κάτω στη νυχτερινή διασκέδαση.


Τόσο η Δέσποινα Βανδή όσο και η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι πλέον από τις πιο δημοφιλείς τραγουδίστριες αλλά και ιδιαίτερα αγαπητές στο κοινό. Μάλιστα δεν είναι τυχαίο ότι και οι δύο εδώ και αρκετά χρόνια έχουν καταφέρει να βρίσκονται στο επίκεντρο της μουσικής σκηνής.

Η επόμενη χειμερινή σεζόν πάντως αναμένεται να είναι καυτή, καθώς πολλά είναι τα νυχτερινά σχήματα που συζητιούνται. Προς το παρόν όμως οι καλλιτέχνες κρατούν καλά κρυμμένα τα χαρτιά τους.
24wro
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ