2012-05-12 14:38:38
Φωτογραφία για ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ: ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΜΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΙΤΛΟΥ... *ΒΙΝΤΕΟ*
Όπως παραδέχθηκε ο Γιώργος Πρίντεζης, ο Ολυμπιακός βρίσκεται δίκαια στον τελικό της Ευρωλίγκας, ενώ τόνισε πως θέλει κόντρα στην ΤΣΣΚΑ ένα αποτέλεσμα σαν το χθεσινό (11/05).

«Για εμάς είναι μεγάλη υπερηφάνεια που βρισκόμαστε εδώ, ειδικά στον τελικό. Παίξαμε απέναντι σε μια πολύ ισχυρή ομάδα όπως η Μπαρτσελόνα. Ο κόουτς μάς βοήθησε να αλλάξουμε στιλ παιχνιδιού, αλλά θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τον τελικό. Δίκαια είμαστε εδώ κι ελπίζω να έχουμε ένα αποτέλεσμα σαν το χθεσινό (11/05) αύριο. Θα πρέπει να προετοιμαστούμε διώχνοντας την κούραση από πάνω μας, αύριο (13/05) είναι μια καινούρια ημέρα»

Για το γεγονός πως είναι αουτσάιντερ: «Δεν ήμασταν φαβορί χθες (11/05), αλλά νικήσαμε. Θα πρέπει να αποδώσουμε εξίσου καλά και αύριο (13/05). Πράγματι, δεν είμαστε φαβορί απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, δεν μπορώ να σας εγγυηθώ πως θα παίξουμε καλύτερα, σίγουρα όμως ο ρυθμός του αγώνα θα είναι υψηλότερος. Μιλάμε για ένα παιχνίδι τίτλου. Η απόδοσή μας θα είναι πολύ διαφορετική σε σύγκριση με τους υπόλοιπους αγώνες».


Για το τι σημαίνει να παίζει στον Ολυμπιακό σε ένα τελικό: «Νομίζω πως παίρνουμε τα αισθήματα από τους οπαδούς μας. Από τη Σιένα μέχρι σήμερα κανείς δεν μας πίστευε. Φτάσαμε μέχρι εδώ παρά τις αρνητικές απόψεις που είχαν όλοι για εμάς. Είναι σημαντικό αυτό για όλες τις ομάδες. Ο τελικός θα είναι δύσκολος. Η σεζόν ήταν πολύ δύσκολη. Αν και είμαι πολλά χρόνια στην ομάδα είναι ο πρώτος μου τελικός με τον Ολυμπιακό και θα είναι μια σπουδαία εμπειρία για εμένα».
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ