2012-05-12 09:52:51
Φωτογραφία για Μ.ΓΛΕΖΟΣ: Ο λαός απονομιμοποίησε την πολιτική του Μνημονίου
Την άποψη ότι θα υπάρξει λύση υπέρ του λαού λέγοντας ότι ο λαός θα συνεχίσει το δρόμο που άνοιξε, στις επόμενες εκλογές, εξέφρασε ο Μανώλης Γλέζος στην εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο.

Ο βουλευτής επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ συμπλήρωσε ότι η εντολή του λαού κατά του Μνημονίου και της τρόικας είναι καθαρή έπειτα από τα αποτελέσματα των εκλογών.

Σε ό,τι αφορά την επιστολή του Αλέξη Τσίπρα στην Ευρώπη και στην ερώτηση αν είναι λεκτικό το θέμα, ο κ. Γλέζος απάντησε ότι το θέμα δεν είναι η λεκτική αναφορά αλλά το εννοιολογικό περιεχόμενο λέγοντας ότι ο λαός απονομιμοποίησε την πολιτική του Μνημονίου.

«Είναι καθαρό το κείμενο του Αλέξη Τσίπρα», δήλωσε ο Μανώλης Γλέζος.

«Έχουμε δηλώσει εξαρχής ποια είναι η πολιτική μας και πήραμε την έγκριση στις 6 Μαΐου» τόνισε ο Μανώλης Γλέζος, εκφράζοντας την άποψη ότι δεν οδεύουμε προς μια ακυβερνησία.

«Είχαμε χιλιάδες τηλεφωνήματα αυτό το διάστημα. Ανάμεσα σε όλα ένα έλεγε μόνο να αποδεχτούμε τη λύση αυτή που μας προτείνουν» συμπλήρωσε ο κ. Γλέζος.

«Δεν δεχόμαστε το Μνημόνιο. Αν οι άλλοι θέλουν επαναδιαπραγμάτευση δεν έχουμε πρόβλημα να το συζητήσουμε αλλά εμείς διαγράφουμε το χρέος» κατέληξε ο βουλευτής επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ