2012-05-11 09:36:06
Φωτογραφία για Δεύτερος μασέρ μηνύει τον John Travolta
Μετά τον ανώνυμο άντρα, μασέρ στο επάγγελμα, που κατέθεσε μήνυση για σεξουαλική επίθεση εναντίον του John Travolta την περασμένη Παρασκευή (4/5), ζητώντας αποζημίωση 2 εκατ. δολαρίων, ένας δεύτερος μασέρ ανακοινώθηκε ότι θα συμμετέχει στην εν λόγω αγωγή....

Ο δεύτερος ενάγων, κάτοικος της Τζόρτζια, αναφέρεται ως John Doe No. 2 στα δικαστικά έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή του Reuters και ισχυρίζεται ότι ο Travolta τον άγγιξε στα πόδια και στα γεννητικά όργανα και επιχείρησε να έχει μαζί του σεξουαλική επαφή μέσα στο δωμάτιο του ηθοποιού σε ξενοδοχείο της Ατλάντα, στις 28 Ιανουαρίου.

«Αυτός ο δεύτερος ‘ανώνυμος’ ισχυρισμός είναι το ίδιο παράλογος και γελοίος με τον πρώτο», δήλωσε ο δικηγόρος Martin Singer που εκπροσωπεί τον ηθοποιό και χαρακτήρισε για άλλη μια φορά την αγωγή «απόλυτη μυθοπλασία και ψέμα».

Ο πρώτος ενάγων υποστηρίζει ότι τον περασμένο Ιανουάριο ο 58χρονος ηθοποιός τον προσέλαβε για μια σειρά μασάζ προς 200 δολάρια την ώρα σε ξενοδοχείο του Μπέβερλι Χιλς. Στην πρώτη συνεδρία ισχυρίζεται ο Travolta του επιτέθηκε και του ζήτησε να έχουν σεξουαλική επαφή.


Ο δικηγόρος των εναγομένων, ο Okorie Okorocha, είπε στο Reuters ότι από τότε που κατατέθηκε η πρώτη αγωγή την περασμένη εβδομάδα, έχουν προσέλθει και άλλα "θύματα" με ανάλογες καταγγελίες.

Σύμφωνα με το RadarOnline.com, ο δικηγόρος των δυο αντρών δήλωσε: «Ο Martin Singer θα αναγκαστεί να αποκαλέσει 100 ακόμα άντρες ‘ψεύτες’ γιατί επικοινωνώ με πολλά άτομα που έχουν γίνει μάρτυρες παρόμοιας συμπεριφοράς του John Travolta».

Και συνέχισε: «Μου έχουν τηλεφωνήσει άντρες από ολόκληρη την πολιτεία και υπάρχει περίπτωση να κινηθούν νομικά και άλλοι εναντίον του ηθοποιού. Προς το παρόν ερευνώ τους ισχυρισμούς τους για να διασταυρώσω κατά πόσο ευσταθούν, προτού προχωρήσω σε περαιτέρω κινήσεις».

Ο Okorie Okorocha κατέληξε ότι οι δύο άνδρες δεν είχαν καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία, φοβούμενοι ότι δεν θα τους πιστέψουν
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ