2015-12-15 10:54:11
Φωτογραφία για Δικαιώματα «αχταρμάς» με αγρότες
Αγαπητό Tromaktiko,

Δικαιώματα «αχταρμάς» με αγρότες που είχαν δέντρα και πήραν βοσκότοπο... Το αποτέλεσμα είναι μια εξωπραγματική διαφορά στο ποσό της ενίσχυσης που δικαιούμαι. 

Ότι να 'ναι έφτιαξαν... Τι κι αν δηλώνεις εσύ τις καλλιέργειες που έχεις, τι κι αν τις ορίζεις με την φωτοαπεικόνιση, τι κι αν κάνεις την δήλωσή σου χωρίς λάθη κι ελλείψεις στον ΟΠΕΚΕΠΕ θα κάνουν ότι να 'ναι... Πως είναι δυνατόν να ορίζεται μια περιφέρεια ως αρόσιμη έκταση ή βοσκότοπος από την στιγμή που έχει ελαιόδεντρα; Ποιο χέρι είναι αυτό που στην φωτοαπεικόνιση των κτημάτων έβλεπε ελαιόδενδρα και όριζε βοσκοτόπους; Με τους καινούριους χάρτες δείχνουν ότι να 'ναι; Είναι άμεση ανάγκη να ξανανοίξει το σύστημα και να επιτραπεί στους αγρότες να κάνουν ενστάσεις, ώστε να γίνει πάλι ο προσδιορισμός των ατομικών δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης σωστά. Τώρα έστω και στο και πέντε να λυθούν τα προβλήματα γιατί δεν είναι κατάσταση αυτή... Είναι ντροπή όλο αυτό που γίνεται... 


Λυπάμαι για την χώρα μου και για την δουλειά που διάλεξα να κάνω... Καμιά ανάπτυξη δεν πρόκειται να έρθει και κανείς δεν πρόκειται να βοηθήσει τον αγροτικό κόσμο. Μόνο δυσκολίες κι εμπόδια θα υπάρχουν για πάντα και καλά θα κάνουμε όλοι οι παραγωγοί και κτηνοτρόφοι της χώρας να βασιζόμαστε αποκλειστικά και μόνο στις δυνάμεις μας, μήπως και τελικά καταφέρουμε κάτι για εμάς και τις οικογένειές μας... Καλή δύναμη και καληνύχτα Ελλάδα».

Διαβάστε περισσότερες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Κάντε την δική σας καταγγελία στο e-mail μας [email protected]
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ