2015-12-09 20:18:06
Φωτογραφία για Η ΦΟΒΕΡΗ ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ... ΜΠΟΝΓΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό και τους οπαδούς του μίλησε ο Γκαετάν Μπονγκ, ο οποίος δεν θα ξεχάσει ποτέ τις στιγμές που έζησε φορώντας τα ερυθρόλευκα.

«Η προτεραιότητά μου ήταν να παίξω στην Αγγλία, αλλά μου μιλούσε και ο Ολυμπιακός καιρό. Όλα ήταν απλά. Ήξερα πως θα παίξω στο Champions League. Είμαι φιλόδοξος άνθρωπος και δεν ήθελα να παίζω μόνο στο Play Station. Ήταν όνειρο για μένα. Είχα την ευκαιρία να πάω στο Μουντιάλ, παίζοντας στο Champions League. Ο Ολυμπιακός είναι πλούσια ομάδα. Στην Ελλάδα είναι το Νο.1. Όλοι θέλουν να πάνε εκεί. Ο Ολυμπιακός εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός είναι το Νο.1, όχι σαν τον Παναθηναϊκό», ανέφερε ο Γκαετάν Μπονγκ και συνέχισε.

«Υπήρχαν αρκετοί οπαδοί του Ολυμπιακού στο Μπράιτον. Με αναγνώριζαν και με σταματούσαν στη μέση του δρόμου. Φώναζαν το όνομά μου και τραγουδούσαν "Ολυμπιακός, Ολυμπιακός". Δεν έχω δει κανένα κοινό σαν κι αυτό. Μιλάμε για πολλές μεγάλες ομάδες, αλλά αυτό που συμβαίνει, είναι πέρα από κάθε φαντασία. Επίσης, θυμάμαι προς το τέλος τον αγώνα με τη Μάντσεστερ Γ., όπου μιλούσα με τους παίκτες της. Μου έλεγαν πως οι Άγγλοι οπαδοί δεν ακούγονται στο Ολντ Τράφορντ όπως οι Έλληνες. Δεν το έχω δει ποτέ αυτό. Στα ντέρμπι, η ατμόσφαιρα ήταν τόσο ηλεκτρισμένη που μερικές φορές φοβόμουν να πάω στον αγωνιστικό χώρο. Αυτοί οι άνθρωποι αγαπούν την ομάδα τους μέχρι θανάτου».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ