2015-11-21 00:12:14
Φωτογραφία για ΕΚΣΤΑΣΙΑΣΜΕΝΕΣ... ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ ΚΑΙ ΜΑΝΩΛΙΟΥΔΑΚΗ!
Εκστασιασμένη η Άλκηστις Αβραμίδου, δήλωσε μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ, ότι ονειρευόταν αλλά δεν περίμενε την απίστευτη εμφάνιση της στον τελικό του Σούπερ Καπ, στον οποίο πέτυχε τα 5 από τα 10 τέρματα του Ολυμπιακού επί της Πάντοβα (10-6).

«Το τρόπαιο αυτό είναι αποτέλεσμα ομαδικότητας. Στην αρχή μας πίεσαν όμως γρήγορα φάνηκε η διαφορά δυναμικότητας, ακόμη και στο τελευταίο οκτάλεπτο που χαλαρώσαμε. Νομίζω ότι ήταν το καλύτερο τελείωμα, το ευτυχέστερο που θα μπορούσαμε τα έχουμε, μετά την κατάκτηση του νταμπλ και της Ευρωλίγκας. Έκλεισε ένα κύκλος και είμαστε έτοιμες να ανοίξουμε έναν καινούριο, με τον ίδιο χαρακτήρα και την ίδια εργατικότητα», δήλωσε η Θεσσαλονικιά, πρώτη σκόρερ της αναμέτρησης και πρόσθεσε σχετικά με την δική της εμφάνιση:

«Η αλήθεια είναι ότι ονειρευόμουν, αλλά δεν περίμενα να πετύχω 5 γκολ. Πιστεύω στις δυνατότητες μου, όμως ήξερα ότι αν δεν τα έβαζα εγώ θα το έκαναν οι συμπαίκτριες μου
. Μπήκα να τα δώσω όλα στον αγώνα, όπως και εκείνες. Παίξαμε όλες για την ομάδα και καθεμιά για τον εαυτό της. Απόψε ήταν μία γιορτή του πόλο, το έχω ξαναπεί ότι ο κόσμος είναι ο 8ος παίκτης μας. Ζω για να παίζω σε τέτοια κολυμβητήρια. Αυτό που ζούμε εδώ είναι η γιορτή του πόλο, ένα πραγματικό πανηγύρι. Είναι ακριβώς ότι μπορεί να ζητήσει ένας αθλητής. Ο κόσμος μας έδωσε ώθηση, μας έσπρωξε προς τη νίκη».

Από την πλευρά της η Φιλιώ Μανωλιουδάκη είπε: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου αυτές τις στιγμές. Είναι η επιβράβευση της προσπάθειας που κάνει χρόνια ένας αθλητής. Είμαι περήφανη που παίζω στον Ολυμπιακό. Στόχος τώρα είναι να περάσουμε στο φάιναλ φορ, κάτι το οποίο δεν αναμένεται εύκολο αφού όλες οι ομάδες έχουν ανέβει επίπεδο. Όμως αυτή είναι η ουσία της ευγενούς άμιλλας. Η Πάντοβα είναι μία ομάδα που βρίσκει τα πατήματα της και θα την ξαναβρούμε μπροστά μας. Αν έχουμε την υγεία μας, με καθαρό μυαλό και δουλειά όλα γίνονται».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ