2012-05-09 23:51:19
Φωτογραφία για Τα 19 μέλη του νέου ΔΣ του Παναθηναϊκού
Νέο διοικητικό συμβούλιο εξελέγη την Τρίτη στον Παναθηναϊκό κατά την γενική συνέλευση της «πράσινης» ΠΑΕ, στο πλαίσιο του νέου σχεδίου που προωθείται στην ομάδα μέσω του Σωματείου Φίλων του ΠΑΟ, που ίδρυσε ο Γιάννης Αλαφούζος Βασικοί στόχοι της νέας προσπάθειας στον Παναθηναϊκό είναι η αποφυγή της πτώχευσης της ομάδας και η διευθέτηση των άμεσων οικονομικών εκκρεμοτήτων, προκειμένου να εξασφαλιστεί η συμμετοχή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας σεζόν.

«Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βγάλουμε την ομάδα από τη δύσκολη θέση που βρίσκεται. Όλοι μαζί πρέπει να προσπαθήσουμε όσο μπορούμε. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα κάνουμε όλοι ό,τι μπορούμε», δήλωσε ο κ. Αλαφούζος, μετά το τέλος της γενικής συνέλευσης.

Το νέο Δ.Σ. θα συνεδριάσει και θα συγκροτηθεί σε σώμα το μεσημέρι της Τρίτης, με τον Δημήτρη Γόντικα να θεωρείται ο επικρατέστερος για την προεδρία, μετά την άρνηση του Αριστείδη Καμάρα να αναλάβει τη θέση του προέδρου λόγω προσωπικού προβλήματος.


Τα 19 μέλη του νέου 20μελους διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ είναι οι: Γιάννης Αλαφούζος, Δημήτρης Γόντικας, Στράτος Σωπήλης, Κώστας Ελευθεράκης, Βασίλης Κωνσταντίνου, Γιάννης Παναγιωτίδης, Παύλος Τσίμας, Δημήτρης Βερβεσός, Γιάννης Ηρειώτης, Χρήστος Παναγόπουλος, Αριστείδης Καμάρας, Δημήτρης Μαρκόγιαννης (προτάθηκαν από τον κ.Αλαφούζο και ψηφίστηκαν από την πλευρά Βαρδινογιάννη), Μαίρη Λομβάρδου-Ζούλα, Γιώργος Λιβέρης (εκπροσωπούν τον Ανδρέα Βγενόπουλο), Λεωνίδας Πολέμης (ορίστηκε από τoν πατέρα του Αδαμάντιο), Δημήτρης Γούναρης, Μίμης Δομάζος (δήλωσαν ανεξάρτητοι), Σάββας Παπαδόπουλος και Κώστας Κροκίδας (μικρομέτοχοι που ορίστηκαν μέσω κλήρωσης). Πλέον απομένει να οριστεί ο εκπρόσωπος του ερασιτέχνη.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ