2012-05-09 14:50:22
Φωτογραφία για Χειροπέδες σε ειδικό φρουρό γιατί είχε site {warezoula} που οι χρήστες έκαναν download ταινίες και τραγούδια
Χειροπέδες σε συνάδελφό τους πέρασαν οι αστυνομικοί της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Βέβαια ο ειδικός φρουρός που υπηρετούσε στην Κερατέα, μάλλον ως βιτρίνα είχε το επάγγελμα αυτό, αφού οι αστυνομικοί εντόπισαν τα ίχνη του στo site warezoula όπου οι συνδρομιτές ήταν 490.000!

Ο ειδικός φρουρός ήταν συνδιαχειριστής μαζί με έναν υπάλληλο φύλαξης του ΙΚΑ Ζωγράφου. Από τα μέλη ζητούσαν συνδρομή 7 έως 37 ευρώ προκειμένου να... “κατεβάζουν” τραγούδια, παιχνίδια, προγράμματα, ταινίες κλπ.

Πρόκειται για εν ενεργεία χαμηλόβαθμο αστυνομικό του Α.Τ. Κερατέας. Έπειτα απο επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, ο συλληφθείς αστυνομικός παραδέχτηκε την συμμετοχή και δραστηριοποίηση του στην ιστοσελίδα. Κάτω από την μύτη ουσιαστικά των αρχών είχε οργανώσει την συγκεκριμένη ιστοσελίδα που μάλιστα ήταν και εξαιρετικά «προσοδοφόρα». Εκτιμάτε οτι η ζημία που προκάλεσε με την παράνομη διάθεση λογισμικού υπερβαίνει τα 15.000.000 ¤ (!) σύμφωνα με πληροφορίες από την Εταιρεία Προστασίας Οπτικοακουστικών Έργων [ΕΠΟΕ].

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία το warezoula λειτουργούσε επί τρία χρόνια.
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ