2012-05-08 18:07:18
Φωτογραφία για «Του χρόνου το τέταρτο αστέρι»
Παρουσιάστηκε η συλλεκτική φανέλα του Ολυμπιακού με τους Κέβιν Μιραλάς, Βασίλη Τοροσίδη και Αβραάμ Παπαδόπουλο να εύχονται του χρόνου να ραφτεί το τέταρτο αστέρι.

Στο Red Store ο πρωταθλητής και Κυπελλούχος Ελλάδος Ολυμπιακός παρουσίασε την συλλεκτική του φανέλα για το 39ο πρωτάθλημα. Σε αυτή αναγραφόταν μπροστά: Αντε γεια πρωτάθλημα και κύπελλο ξανά στον Πειραιά», ενώ στη πλάτη υπάρχει το νούμερο 39 με όλες τις χρονολογίες των τίτλων.

Στην αρχή μίλησε ο υπεύθυνος της Puma Hellas, Ερρίκος Ασλάνης: «Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας εδώ. Είχαμε και πέρσι μία αντίστοιχη εκδήλωση για το 38ο πρωτάθλημα, φέτος γιορτάζουμε το 39ο πρωτάθλημα, αλλά και το 25ο κύπελλο και το 15ο νταμπλ στην ιστορία του συλλόγου. Είναι μία ιδιαίτερη φανέλα συλλεκτικού χαρακτήρα. Το σκεπτικό μας φέτος ήταν λίγο διαφορετικό, καθώς η φανέλα προέρχεται από τους οπαδούς της ομάδας και προορίζεται γι’ αυτούς
. Τους δώσαμε τον λόγο μ’ έναν διαγωνισμό, στον οποίο υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση από τους φίλους της ομάδας. Αυτή που βλέπετε εδώ, είναι η νικήτρια φανέλα. Μία φανέλα, την οποία μπορούν να φορέσουν περήφανα και να κυκλοφορήσουν στον δρόμο πικάροντας τους αντίπαλους οπαδούς, καθώς πάνω της αναγράφεται ένα από τα πιο γνωστά συνθήματα της εξέδρας του Ολυμπιακού. Εύχομαι να την φορέσουν πολλοί φίλαθλοι και να είναι ευτυχισμένοι για τις επιτυχίες. Μακάρι να είμαστε ξανά εδώ και του χρόνου με την φανέλα που θα έχει ραμμένο το 4ο αστέρι…»

Ακολούθησε ο Βασίλης Τοροσίδης:

«Για άλλη μία χρονιά βρισκόμαστε σ’ αυτή την εκδήλωση. Πέρσι συμπτωματικά ήμουν και πάλι εδώ… Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι να έχουμε την δυνατότητα να το κάνουμε αυτό κάθε χρόνο. Εύχομαι του χρόνου να έχουμε και το 4ο αστεράκι στην φανέλα μας. Αυτό που θέλουμε όλοι είναι να μπορούμε να υλοποιούμε τους στόχους της ομάδας μας… Ελπίζω ο κόσμος του Ολυμπιακού ν’ ανταποκριθεί και ν’ αγαπήσει και αυτή την φανέλα… Ας περιμένει του χρόνου την επόμενη!»

Μετά ο Αβραάμ Παπαδόπουλος:

«Πρόκειται για μία ιδιαίτερη φανέλα και είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος της ομάδας θ’ ανταποκριθεί και θα την κάνει και αυτή δικιά του… Το βασικό είναι να υπάρξει συνέχεια στις επιτυχίες της ομάδας και να μπορούμε να πανηγυρίζουμε και τα επόμενα χρόνια. Πάνω απ’ όλα να έχουμε υγεία και να μπορούμε να προσφέρουμε θέαμα και χαρά στον κόσμο μας, που μας πιστεύει και μας στηρίζει διαρκώς. Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξουν κι άλλες ανάλογες, αλλά και ακόμα καλύτερες στιγμές για τον Ολυμπιακό…»

Την εκδήλωση έκλεισε ο Κέβιν Μιραλάς:

«Είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ και εκπροσωπώ τον Ολυμπιακό σ’ αυτή την εκδήλωση. Ελπίζω του χρόνου τέτοια μέρα να είμαστε ξανά και οι τρεις μας εδώ και να παρουσιάζουμε τη νέα φανέλα, η οποία θα έχει ακόμα έναν τίτλο πάνω της Θα θέλαμε και οι τρεις παίκτες που είμαστε εδώ να χαρίσουμε τις πρώτες 100 φανέλες στους οπαδούς της ομάδας…», για να του απαντήσει αστειευόμενος ο Τοροσίδης: «Εντάξει, Κέβιν, αλλά θα τις πληρώσεις εσύ!..»

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ανιχνεύοντας το εγγύς μέλλον
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ανιχνεύοντας το εγγύς μέλλον
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ