2012-05-08 14:24:33
Φωτογραφία για Δώσε και μένα μπάρμπα: Στα 823 εκατομμύρια δολάρια αποτιμάται η περιουσία του Schumi!
Περιουσίες που κόβουν την ανάσα Στη 2η θέση της λίστας με τους πλουσιότερους αθλητές του κόσμου που δημοσιεύουν οι Times της Κυριακής, φιγουράρει το όνομα του Michael Schumacher.

Στην πρώτη θέση της λίστας βρίσκεται ο Αμερικανός θρύλος του γκολφ Tiger Woods με περιουσία που ανέρχεται σε 869 εκατομμύρια δολάρια.

Η περιουσία του Γερμανού επτά φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή της Formula 1 αποτιμάται στα 823 εκατομμύρια δολάρια. Σύμφωνα με τους Times, οι δυο τους είναι και με διαφορά οι πλουσιότεροι αθλητές στην ιστορία του σπορ, με τους επόμενους να απέχουν κάποιες εκατοντάδες εκατομμύρια.

Συγκεκριμένα ο κατά πολλούς κορυφαίος μπασκετμπολίστας στην ιστορία, Michael Jordan έχει περιουσία που ανέρχεται σε 516 εκατομμύρια δολάρια, ενώ ο σπουδαίος Ελβετός τενίστας Roger Federer έχει περιουσία που αγγίζει τα 316 εκατομμύρια δολάρια. Ο David Beckham είναι ο πλουσιότερος ποδοσφαιριστής στη λίστα με περιουσία που ανέρχεται σε 258 εκατομμύρια δολάρια.


Πιο χαμηλά στη λίστα συναντάμε κι άλλους πιλότους της Formula 1. Συγκεκριμένα, εκτός της πρώτης 20άδας βρίσκονται ο Fernando Alonso και ο Kimi Raikkonen που έχουν κερδίσει μέχρι τώρα από 161 εκατομμύρια δολάρια.

Πολύ πιο πίσω βρίσκονται οι Βρετανοί πιλότοι της McLaren, Lewis Hamilton και Jenson Button με περιουσία 89 και 85 εκατομμυρίων δολαρίων αντίστοιχα. Παρά το γεγονός ότι και οι δύο έχουν κατακτήσει Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, βρίσκονται αρκετά πιο πίσω από έναν πιλότο που δεν κατάφερε ποτέ να στεφθεί Πρωταθλητής. Ο λόγος για τον Eddie Irvine του οποίου η περιουσία υπολογίζεται στα 129 εκατομμύρια δολάρια.

Στα 80 εκατομμύρια αποτιμάται η περιουσία του David Coulthard, του Nigel Mansell και τους πρώην επικεφαλής της B.A.R David Richards, ενώ ο Sir Jackie Stewart που διέπρεψε στην F1 σε άλλες εποχές, έχει περιουσία που φτάνει τα 67 εκατομμύρια δολάρια.

Όλα αυτά βέβαια μπροστά στη λίστα με τους πλουσιότερους επιχειρηματίες στον κόσμο, μοιάζουν με ψίχουλα. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι ο μεγιστάνας από το Μεξικό, Carlos Slim, ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, που σπονσοράρει την Sauber και τον Sergio Perez, έχει περιουσία που αγγίζει τα 71 δισεκατομμύρια δολάρια!

Όσο για τον ισχυρό άνδρα της Formula 1, τον 82χρονο Bernie Ecclestone, το όνομά του μπορεί να μην περιλαμβάνεται στη λίστα με τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου, ωστόσο η περιουσία του αποτιμάται στα 4 δισεκατομμύρια δολάρια...

Δώσε και μένα μπάρμπα!

Πηγή: www.e-go.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ