2012-05-07 23:40:19
Φωτογραφία για Μακελειό...Ληστές τράπεζας πυροβόλησαν με καλάσνικοφ και τραυμάτισαν  αστυνομικούς..(Βίντεο)
Λίγες ώρες μετά από ληστεία σε τράπεζα, που έγινε το μεσημέρι, οι αστυνομικοί εντόπισαν έναν από τους δράστες και όταν επιχείρησαν να τον ελέγξουν, οι συνεργοί του άρχισαν να πυροβολούν με καλάσνικοφ από δεύτερο όροφο πολυκατοικίας.

Σοβαρά έχουν τραυματιστεί οι δύο από τους τρεις αστυνομικούς οι οποίοι δέχθηκαν τα πυρά των ληστών.

 Σύμφωνα με το messiniaportal.gr οι δράστες μπήκαν σε σπίτι της οδού Ευριπίδου και μόλις είδαν τους αστυνομικούς, άρχισαν να πυροβολούν. Μέσα σε δευτερόλεπτα, το κέντρο της πόλης, μετατράπηκε σε πεδίο μάχης!

Συνολικά τραυματίστηκαν τρεις αστυνομικοί και ένας από τους δράστες.

 Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τραυματίστηκαν τρεις αστυνομικοί. Ο ένας πιο σοβαρά, καθώς η σφαίρα τον βρήκε στο σαγόνι. Τραυματίστηκε και ένας από τους δράστες Επίσης, μετά από έρευνες της Αστυνομίας συνελήφθησαν άλλα δύο άτομα που εμπλέκονται στο περιστατικό. Η ληστεία έγινε σήμερα το πρωί σε τράπεζα της Καλαμάτας. Οι δύο δράστες φορούσαν κράνη, έσπασαν με βαριοπούλα την κρυστάλλινη είσοδο της τράπεζας και με την απειλή αυτόματου όπλου, τύπου KALASNIKOV, πήραν από το ταμείο 90.000 ευρώ.


Οι δράστες έφυγαν με μοτοσικλέτα, την οποία στη συνέχεια εγκατέλειψαν.

Κάποια στιγμή μάλιστα, σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν, έκλεψαν και το αυτοκίνητο ενός πολίτη, την ώρα που εκείνος πάρκαρε!

Μετά την ανταλλαγή πυροβολισμών, όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Εξετάζεται το ενδεχόμενο οι δυο σοβαρά τραυματισμένοι να μεταφερθούν σε νοσοκομείο της Αθήνας.
Eglimatikotita
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ