2012-05-07 20:35:52
Φωτογραφία για ΠΑΣΚΟΥΑΛ: Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΣ ΞΕΡΕΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟΝ
Η Μπαρτσελόνα ξέρει πολύ καλά το παιχνίδι του Ολυμπιακού, όπως και οι ερυθρόλευκοι το δικό της, σύμφωνα με τον Τσάβι Πασκουάλ.

Ο προπονητής των Καταλανών τόνισε πως σέβεται τον Ολυμπιακό, επισημαίνοντας παράλληλα πως η ομάδα του είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά αυτό δεν της εξασφαλίζει και τη νίκη στον δεύτερο ημιτελικό του Final 4 της Κωνσταντινούπολης την Παρασκευή (11/05).

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Τσάβι Πασκουάλ στο ισπανικό Τύπο:

Για τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό:

«Σέβομαι τον Ολυμπιακό και αυτή την ομάδα μπορώ να σκεφτώ αυτή τη στιγμή. Ελπίζω να έχουμε 48 ώρες να προετοιμάσουμε το δεύτερο παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη, κάτι που θα σημαίνει ότι θα έχουμε ξεπεράσει το εμπόδιο του ημιτελικού και θα είμαστε στο Final 4».

Για τη φόρμα, στην οποία βρίσκεται η Μπαρτσελόνα:

«Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, ψυχικά και σωματικά. Περάσαμε δύσκολα κατά τη διάρκεια της σεζόν, αλλά αυτή τη στιγμή είμαστε καλά, παρόλο που αυτό δεν σου εξασφαλίζει κάτι

Για τα συναισθήματα των παικτών:

«Το Final 4 είναι πολύ σημαντικό και υπάρχει μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Οι παίκτες το ζουν με τον δικό τους τρόπο, αφού ποτέ δεν ξέρεις αν θα ζήσουν ξανά ανάλογες στιγμές. Το να ελέγξουν αυτά τα συναισθήματα ίσως είναι και το πιο δύσκολο πράγμα, αφού ο Ολυμπιακός μας ξέρει, όπως και εμείς αυτόν».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ