2012-05-07 15:20:06
Φωτογραφία για Την ευκαιρία για αυτούς που μένουν εκτός Βουλής, αποκαλύπτει αναγνώστης
Μη στενοχωριέστε όλοι εσείς που πάτε στα σπίτια σας μετά από τόσα χρόνια στην εξουσία. Τώρα θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε στην καθημερινή πραγματικότητα, και όχι στην... εικονική πραγματικότητα που ζούσατε έως τώρα.

Ήδη νιώθετε πώς είναι να σε διώχνει κάποιος από τη δουλειά σου. Τώρα θα νιώσετε τη ζεστασιά με την οποία θα σας περιβάλει ο κόσμος. Θα μπορείτε να περπατήσετε στους δρόμους χωρίς τους αδιάκριτους φρουρούς που δεν σαν άφηναν να πάτε ούτε στην τουαλέτα μόνοι σας. Θα καταλάβετε επιτέλους τι είναι αυτό που αναφέρει το σύνταγμα της χώρας ως "ισονομία" και θα αποκτήσετε νέες εμπειρίες αρχικά στις δικαστικές αίθουσες και μετά στον Κορυδαλλό (όχι το πουλί). Θα έχετε την ευκαιρία να νιώσετε λίγο πώς είναι να είσαι παρίας της ζωής, απαξιωμένος, στα πρόθυρα της αυτοκτονίας.

Α! και μην ξεχάσω. Να φοράτε πάντα όταν βγαίνετε έξω αθλητικά παπούτσια και άνετα ρούχα. Γιατί όταν θα βλέπετε από δω και πέρα πλήθος κόσμου να κουνάει τα χέρια προς το μέρος σας, δεν θα είναι γιατί σας χαιρετά Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ