2012-05-07 00:51:24
Φωτογραφία για Εντόπισε – και θα ανασύρει – την σορό του Μπίν Λάντεν!
Ο αμερικανός εξερευνητής και  κυνηγός θησαυρών κ. Μπιλ Ουόρεν ισχυρίζεται ότι βρήκε τη σορό του Οσάμα Μπιν Λάντεν, που σκοτώθηκε από αμερικανούς κομάντος στο Πακιστάν πριν ένα έτος.

Η οργάνωση της υποβρύχιας αποστολής  απαιτεί 200.000 δολάρια, γράφει η Daily Mail . Τα χρήματα  ελπίζει να τα βρει από χορηγούς. Ο 60χρονος κυνηγός θησαυρών στην ανοιχτή θάλασσα κ. Μπιλ Ουόρεν είναι βέβαιος ότι η  η σορός του Μπιν Λάντεν αναπαύεται στο βυθό της θάλασσας περίπου 320 χλμ από την ινδική πόλη Σουράτ στο σημείο ακριβώς που την έριξαν οι αμερικανοί. Όπως λέει στην εφημερίδα, διαθέτει τις πηγές του στο Πεντάγωνο, που του παραχώρησαν δορυφορικές λήψεις,τις οποίες ανέλυσε και εντόπισε το σημείο, όπου πρέπει να αναζητηθεί ο σάκος με το πτώμα του πρώην ηγέτη της Αλ-Κάιντα.

Η έναρξη των ερευνών σχεδιάζεται για την 1η Ιουνίου και υπολογίζει, όπως λέει , ότι σε μια εβδομάδα θα έχει εντοπίσει και τη σορό. Ωστόσο εκτός από το οικονομικό, υπάρχουν και άλλα προβλήματα να αντιμετωπίσει: ο  κ. Ουόρεν φοβάται ότι οι αμερικανικές αρχές μπορούν να τον εμποδίσουν να «αποκαλύψει την αλήθεια για τον Μπιν Λάντεν». Δεν αποκλείεται ότι οι στρατιωτικοί θα προσπαθήσουν να βυθίσουν το ερευνητικό του σκάφος ή και να τον σκοτώσουν όπως είπε στην  ισπανική εφημερίδα El Mundo  .


Σε αυτή την φάση προσπαθεί να νοικιάσει ένα ρωσικό εξοπλισμό καταδύσεων, να ανασύρει τη σορό και να διεξάγει τεστ DNA ώστε να διαπιστώσει με σιγουριά αν πρόκειται για τον Λάντεν.Τώρα έχει αποστολές στη Φλόριντα, την Καλιφόρνια, το Όρεγκον, τις Μπαχάμες, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Μαυριτανία, ενώ  στο Αζερμπαϊτζάν διερευνά για μια  σύμβαση με την κυβέρνηση για εξερεύνηση στην Κασπία Θάλασσα εξερεύνηση.

Ο λόγος που ο κ. Ουόρεν προσπαθεί να βρει τόσο μανιωδώς τη σορό του Λάντεν είναι γιατί, όπως λέει, δεν πιστεύει τον Ομπάμα και την κυβέρνηση των ΗΠΑ και θέλει να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι ότι η σορός στο βυθό της θάλασσας είναι όντως του Μπιν Λάντεν. Αυτό, αν φυσικά υπάρχει σορός στο βυθό της θάλασσας…
Tsouvali
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ