2012-05-06 21:31:58
Φωτογραφία για Ο ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ... ΟΥΡΤΑΔΟ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Πρωτοφανή επίθεση καταγγέλλει ότι δέχθηκε ο διαιτητής της αναμέτρησης Γρανάδα-Ρεάλ, Κλος Γκόμεζ, μετά τη λήξη της αναμέτρησης που ολοκληρώθηκε με νίκη της «Βασίλισσας» με 2-1.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν στους διαιτητές με επικεφαλής τον Κλος Γκόμεζ για τον καταλογισμό πέναλτι και για το γεγονός ότι δεν άφησε να εκτελεστεί το κόρνερ που είχαν κερδίσει σφυρίζοντας τη λήξη του ματς, με τον διαιτητή να αποβάλλει τους Μοϊσές και Σικέιρα, την ώρα που ο Άμπελ Ρεσίνο επενέβη για να τους χωρίσει.

Ο Ντάνι Μπενίτεθ πέταξε ένα μπουκάλι στο πρόσωπο του διαιτητή, ενώ μέλος της διοίκησης εισέβαλε στα αποδυτήρια κι έσπασε την πόρτα, απειλώντας τους διαιτητές!

Συγκεκριμένα, ο διαιτητής εξηγεί ότι άκουσε από παίκτες χαρακτηρισμούς όπως «είσαι κλέφτης», «είσαι πουτ***ς γιός», «μας γαμ***ς όλη τη χρονιά» και «είστε κατεργάρηδες», ενώ μέλος της διοίκησης του συλλόγου μπήκε στα αποδυτήρια και τους απείλησε, ενώ όταν απομακρύνθηκε έσπασε την κλειδαριά της πόρτας και φώναξε «πουτ***ς γιέ, είσαι νεκρός».

Μάλιστα προκειμένου ο Γκόμεζ να μη στείλει το επιβαρυντικό φύλλο αγώνα έγκαιρα στη Λίγκα, οι υπεύθυνοι του σταδίου... έκοψαν το ίντερνετ, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να μεταφέρει τα όσα συνέβησαν τηλεφωνικά, ενώ σταμάτησαν και την παροχή ζεστού νερού στα αποδυτήρια των διαιτητών!
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ