2012-05-06 20:12:20
Φωτογραφία για Αναγνώστης εξηγεί γιατί υποστηρίζει τον  Π. Καμμένο
1. Μιλαει για καταργηση των παρανομων μνημονιων και οχι επαναδιαπραγμάτευση - αναστολή και αλλες σαχλαμαρες... (οπως ο συριζα δημαρ κτλ. δεν διαπραγματεύεσαι με τοκογλυφους... τους στελνεις στον αγύριστο)

2. Επαναφορα μισθων και συνταξεων στο 2009.

3. Λογιστικος ελεγχος του χρεους και μονομερη διαγραφή του απεχθούς.

4. Επαναφορα εθνικης κυριαρχιας και υπερηφάνειας και ανεξαρτησιας της Ελλάδος

5.Πληρες κυβερνητική πρόταση τεκμηριωμένη.

6. Δικαστικη διωξη των λαμογιων. (εχει δωσει δειγματα γραφης διωξη κατα ανδρεικου παπανδρεου, τον αιμηλιο τον πηρανε με χειροπεδες...)

7. Ο Πανος Καμμενος πρωτος μεσα στην βουλη μιλουσε για παραχωρηση της εθνικης κυριαρχιας αγγλικο δικαιο και τους αποκαλουσε καταμουτρα προδοτες!! Οταν ολοι οι αλλοι σιωπουσαν.

8. Οι ανεξαρτητοι Ελληνες ειναι το πρωτο μεγαλο κομμα μετα το τελος της μεταπολιτευσης πολυσυλλεκτικό διχως τις κλισε ταμπελες που δεν ειναι συστημικο οπως ειναι ολα τα τωρινα κομματα της βουλης, καθαρο και οχι διαπλεκομενο. Με εναν στοχο την σωτηρια της Ελλαδος και χαραυγη μιας νεας πορειας.


9. Πατριωτικο υπερασπιζεται το δικαιωμα της Ελλαδος να διατηρησει την ταυτοτητα της και την διαφορετικοτητα της κατα των παγκοσμιοποιητων (βλεπε συριζα). Υποστηρικτης της ορθοδοξιας, αλλα και του δικαιωματος της ανεξιθρησκίας χωρις ομως το δευτερο να λειτουργει σε βαρος του πρωτου...κυριαρχη θρησκεια μας ειναι η ορθοδοξια.

10. ΦΠΑ 10% σε ολες τις τουριστικες επιχειρησεις.

11. Λαθρομεταναστες στο 2,5% μεγιστο του πληθυσμού και οχι 25% που ειναι τωρα. μη τηρηση του Δουβλινου 2 και απελαση τους (παροχη ταξιδιωτικων εγγραφων) σε περιπτωση που η Τουρκια συνεχίσει να μην τηρει την διεθνη συμφωνια της για επαναπροωθηση.

(Συριζα εχει αντιθετη θεση και ειναι ο κυριος υποστηριχτης των λαθρομεταναστων με πολλες ΜΚΟ, ας θυμηθούμε τι εγεινε με τους 141 απεργους πεινας λαθρομεταναστες και την καταληψη του πανεπιστήμιου!)

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ